Web Adresi: https://www.plusclouds.com
Açılış Tarihi : 2012
Site İçeriği: Hosting







Sanal sunucu, birden fazla internet sunucusunun birbiri arasında birleştirilmesiyle oluşan bir oluşumdur. Serverların tamamen aynı bilgi işlem merkezi içinde olma gerekliliği bulunmamaktadır, bir internet networkü aracılığıyla birbiri arasında bağlı olmaları kafidir.






Öyleki yurt dışındaki bir çok firmalar sunucularını türlü türlü ana karalardaki farklı veri merkezlerinden tutmaktadır. Cloud hosting bünyesinde çalışmakta olan websitesine erişmek isteyen kişiler hangi datacentera daha yakın bulunmakta ise, internet sitesi o bilgi işlem merkezi üzerinde çalışabilmektedir. Bu yöntemde internet sitesinin çalışırken kullanıcılara çok daha hızlı cevap vermesini sağlamaktadır. İlaveten bir bilgi işlem merkezinde sorun çıkar ise geriye kalan veri merkezleri çalışır olduğu, bu sorundan kullanıcılar etkilenmez.


Bulut bilişim teknolojisi, load balanced çalışmaktadır. Bir başka deyişle uygulamalarınız çalışırken, ne kadar kaynağa ihtiyaç duyuyorsa o kadarını kullanırsınız ve kullandığınız kaynak kadar para ödersiniz. Bu nedenden ötürü artık bir çok şirket, başta voip server kurulumu servisleri bulut hizmetine geçmeye başlamıştır.


Firma Adres ; Bagdat Caddesi, Vapuryolu Sokak, Huzur Apt. No12/1, Suadiye Istanbul Türkiye


Telefon 1; +90 (216) 380 30 03
Telefon 2; +90 (850) 321 88 99