4 sonuçtan 1 ile 4 arası
  1. #1
    Uzman Array KaRa_KRaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Aug 2005
    Yer
    Desktop
    Mesajlar
    2.122
    İtibar Gücü
    21

    Cebit`e Geri Sayım Başladı!!!

    Avrasya’nın en büyük Bilgi ve İletişim Teknolojileri Fuarı CeBIT Bilişim Eurasia kapsamındaki üç tematik bölümden biri olan “Türkiye’den Küreye”, teknoloji üreten 60’ı aşkın Türk şirketine küresel rekabette hak ettikleri yeri almaları için büyük bir fırsat oluşturuyor. Avrasya’nın en büyük iş platformu CeBIT Bilişim Eurasia, 31 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında İstanbul- Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Teknolojideki son gelişmelerle birlikte üç tematik bölüme de yer verecek olan CeBIT Bilişim Eurasia, “Türkiye’den Küreye” bölümüyle, Türkiye’yi küresel platformlarda temsil etme potansiyeli bulunan her türlü donanım, servis ve yazılıma kapılarını açıyor. “Türkiye’den Küreye”, uluslararası pazarlara açılmayı hedefleyen 60’ı aşkın şirketi dünyaya tanıtmayı, gurur kaynağımız mevcut Türk şirketlerine de yeni pazarlar yaratmayı hedefliyor.

    “Made In Turkey” damgası bir teknoloji klasiği olacak İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen ve 600 m² KOSGEB desteği alan Türkiye’den Küreye bölümünde 44 şirket ürün ve hizmetleri sergilenmişti. Bu yıl KOSGEB’in desteğini 1500 m²’ye çıkarmasıyla birlikte katılımcı sayısı artan tematik bölüme, özellikle 64’ü aşkın ülkeden Türkiye’ye yatırım için gelen yabancı ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Türkiye’de teknoloji üreten, geliştiren ve teknoloji ihraç eden şirketler, üniversite destekli ürün geliştiren firmalar, KOSGEB bünyesinde yer alan ve teknoparklarda çalışmalarını sürdüren şirketler ve Inkübatör şirketleri olan özel sektör şirketleri, TTGV, Milli Prodüktivite Merkezi ve TÜBİTAK gibi kurumlar bir araya gelerek Türkiye’nin sesini tüm dünyaya duyuracak. Ayrıca tematik bölümü ziyaret edecek olan farklı sektörlerden şirket yetkilileri ise kendi sektörlerine özel olarak hazırlanmış çözümlerle tanışarak işletmelerini en son teknoloji ile geleceğe taşıma fırsatını da elde edecekler.

    Toplam 55.000 m2’lik bir alanda kurulan CeBIT Bilişim Eurasia, 7 salonu ve Türkiye’yi geleceğe taşımayı hedefleyen üç tematik bölümü ile Türkiye’nin teknoloji üretilen bir ülke olduğunu dünyaya duyurmayı ve İstanbul’u Avrasya’nın bilişim başkenti haline getirmeyi amaçlamaktadır. CeBIT Bilişim Eurasia, CeBIT Hannover Fuarı’ndan sonra dünyanın en büyük CeBIT fuarı olma özelliğini de taşımaktadır.

  2. #2
    Uzman Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Mesajlar
    2.347
    İtibar Gücü
    0
    Ben gitmeye niyetliyim inşallah, eğer Donanım Merkezin 'den başka gelecek varsa fuarda buluşup DM buluşması gibi birşey yapabiliriz (fazla bilet olabilir bende, olura söylerim)

  3. #3
    Bilgili Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1.340
    İtibar Gücü
    0
    Geçen sene disaster'le birlikte gitmiştik.Bi iş karışmasza bu sene yine gitmeyi planlıyorum.

  4. #4
    Uzman Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2005
    Mesajlar
    2.347
    İtibar Gücü
    0
    Alıntı overkillapo Nickli Üyeden Alıntı
    Geçen sene disaster'le birlikte gitmiştik.Bi iş karışmasza bu sene yine gitmeyi planlıyorum.
    Haberleşelim fuar yaklaştıkça :nevet

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2