3 sonuçtan 1 ile 3 arası
  1. #1
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Dec 2017
    Mesajlar
    58
    İtibar Gücü
    7

    E Fatura Nedir Ve Neden Geçilmelidir?

    efaturanedir.jpg

    Ticarette yeni düzenlenen bir yasa sayesinde devlet tarafından Gelir İdaresi Başkanlığı üzerinden kullanımı gerçekleştirilecek ve aracı firmaların sağladığı özel entegrasyon ile arada bağ oluşturularak kullanılabilecek bir sistem olarak e-fatura sistemi geliştirilmiştir. Bu noktada e fatura nedir sorusunu merak eden kullanıcılar için elektronik bir şekilde bilgisayar üzerinde düzenlenerek arşivlenen ve mükellefler ile müşterilere pratik bir şekilde mail yoluyla gönderilen faturalar cevabı verilebilir. Hem işletmeler için hem de mükellefler için büyük bir avantaj oluşturan elektronik fatura uygulaması sistem üzerinden kullanılarak hata payı daha düşük seviyelere indirilmekte ve kontrol mekanizması daha kolay olmaktadır.

    Sistematik Hizmet Sağlayan E Fatura Nedir?

    İşletmelerin faturalandırma ve fatura gönderme işlemlerini daha sistematik ve pratik bir hale getiren sistemdir cevabı e fatura nedir sorusu için doğru bir yanıt olmaktadır. Birçok web alışveriş firması tarafından, aylık düzenli bir şekilde faturalı olarak hizmet firmalar tarafından ve internet üzerinden rezervasyonla hizmet sağlayan firmalar tarafından elde ettikleri gelir karşılığında faturalandırma amacı ile elektronik fatura oluşturmaları ve bu faturaları müşterilerine ulaştırmaları gerekir. Fatura ulaştırma işlemi mail yoluyla yapılırken internetten ürün satışı yapan firmalar ayrıca faturaları ürün ile birlikte basılı olarak da göndermelidir.

    E Fatura Nedir Nasıl Kullanılır?

    Yeni bir sistem sayesinde gelişmiş olan elektronik fatura için e fatura nedir sorusunu soran kişiler doğru cevabı E-Dönüşüm Sitesi üzerinde bulmaktadır. Site üzerinden elektronik fatura uygulamasına nasıl geçileceği ve kullanımın nasıl yapılacağı konusunda geniş kapsamlı bilgi sunulurken aynı zamanda aracı uygulamalar ve entegratörler sunulmaktadır. Firma farklı noktadaki fatura, defter ve arşiv uygulamaları ile mükellefler için avantaj oluşturmaktadır. Elektronik fatura uygulamasına geçişte destek alabilmek için edonusum.com.tr sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

  2. #2
    Üye Array lemice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Dec 2018
    Mesajlar
    56
    İtibar Gücü
    6
    harika bir paylaşım teşekkürler.

  3. #3
    Acemi Üye Array yurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    Feb 2019
    Mesajlar
    26
    İtibar Gücü
    6
    bilgilendirme için teşekkürler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. E-Fatura Sistemi Nedir?
    By hema in forum KONU DISI
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 10-01-2018, 16:56
  2. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 04-01-2018, 11:14

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2