Akıllı Fabrika ve Enerji Depolama Çözümleri Yer Alacak

15 Mart 2016, Güç yönetimi şirketi Eaton, Hannover Messe’de endüstriyel dijitalleşme ve enerjinin önde gelen aktörleri ile yapılacak global görüşmelerin merkezinde yer alacak. Eaton fuarın
Industry 4.0 ve akıllı enerji depolama çözümleri gibi uluslararası teknoloji aktörleri için global bir sıcak nokta olmasını, kıtalararasında yeni iş ortaklıklarına ve yeni iş modellerine yön vermesini bekliyor.

25-29 Nisan’da Hannover - Almanya’da gerçekleştirilecek Hannover Messe, Partner ülke ABD’nin Başkan Obama’nın fuarı ziyareti sırasında şimdiye kadarki en büyük heyetle gelecek olması nedeniyle özellikle bu yıl güçlü bir uluslararası havaya sahip.

Eaton’un EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) Corporate ve Elektrik Sektörü Başkanı olan Frank Campbell, “Eaton, ABD ve Avrupa’da 100 yılı geçen tarihi ile global bir şirkettir. Endüstriyel Nesnelerin Interneti gibi en güncel trendler ve daha verimli enerji depolama çözümleri ihtiyacı etrafındaki sıcak tartışmalara tarihi uzmanlığımızı taşıma niyetindeyiz. Eaton, uluslararası pazarlarda üretim ortamlarının dijitalleşmesinin desteklenmesine, daha akıllı ve daha verimli üretim sağlanmasına yardım edecek olan geniş bir ürün portföyüne sahiptir” dedi.

Eaton’un Salon 11’deki C63 nolu ana standını ziyaret edenler, şirketin elektriksel ve hidrolik güç yönetimi sistemlerinin de dahil olduğu, sınıfının en iyisi endüstriyel proses ve makine kontrolü teknolojilerini deneme fırsatı da bulacaklar. Ziyaretçiler, bunların tüm üretim süreci boyunca zaman ve maliyeti azaltırken, nasıl daha güvenilir, emniyetli ve daha verimli olan akıllı makine ve sistemlerin oluşturulmasına yardım edebildiklerini de tecrübe edebilecekler. Industry 4.0’ın tabanını oluşturan akıllı kablolama çözümleri de fuarda yer alacak. Dahası, stand, makine üreticileri için ihracat desteğine odaklanacak.

Salon 11 ve Salon 9 arasına yerleştirilen özel tasarım iki katlı Eaton Tırı içerisinde, güç kalitesi, aydınlatma, elektrik dağıtımı ve bina güvenliği sektörlerini hedefleyen sistemlerin aktif demoları ile endüstriyel ve ticari bina çözümlerini sergilenecektir. Eaton tırda ayrıca, enerji depolaması ve kontrol sistemlerinin ortak geliştirilmesi, endüstrileştirilmesi ve ticarileştirilmesinin fizibilitesini araştırmak üzere, otomotiv üreticisi Nissan ile bir Mutabakat Anlaşmasını imzalamasının ardından, enerji depolanmasına odaklanacak. Eaton kesintisiz güç kaynağı (UPS) ile birlikte Nissan akülerinin, endüstriyel, ticari ve konut ortamlarında uygulamalara sahip olan bir enerji depolama çözümünün nasıl sağlayabileceğinin detayları standda sunulacak.

Eaton AES Advancion Energy Storage Platform’unu vurgulamanın yanısıra, EMEA çapında entegre enerji depolama sistemlerinin merkezi olan teknolojiyi sunmak üzere AES Energy Storage ile bir işbirliği anlaşması imzalayacak.

Hannover Messe Fuarı’nda Eaton standında sergilenen ürün ve servislerin genişliği, şirketi global endüstriyel teknolojiler hakkındaki görüşmelerin merkezine taşıyacak. Campbell ayrıca, “Bu gerçekten özel bir fuar olacak. ABD delegasyonunun boyutu ve Başkan Obama’nın planlanan katılımı, global ölçekte yeni nesil endüstriyel politikalar için onu güçlü bir araç haline getirecek. Eaton, ABD’de güçlü bir üst seviye üretim ve Ar-Ge tarihine sahiptir. ABD yetkilileri ve temsilcileri ile görüşmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Eaton hakkında daha fazlasını öğrenmek için şu adresi ziyaret edin: www.eaton.eu. Son haberler için bizi Twitter’da (@Eaton_EMEA) veya LinkedIn’de (Eaton EMEA) izleyin.



Eaton Hakkında
Eaton Elektrik Sektöründe güç dağıtımı ve devre koruma; yedek güç koruma; kontrol ve otomasyon; aydınlatma ve güvenlik; yapısal çözümler ve kablolama cihazları; ağır ve riskli ortamlar için çözümler ve proje tasarımı servislerindeki uzmanlığı ile global bir liderdir. Eaton, günümüzün en kritik elektrik gücü yönetimi zorluklarına cevap verebilmek için global çözümleri ile konumlanmıştır.

Eaton, 2015’teki $20,9 milyarlık satışı olan bir güç yönetimi şirketidir. Eaton, müşterilerimizin elektriksel, hidrolik ve mekanik gücü daha verimli, güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde yönetmelerine yardımcı olan enerji verimliliği çözümleri sunuyor. Eaton yaklaşık 97,000 çalışana sahiptir ve 175’ten fazla ülkede müşterilere ürünler satmaktadır. Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edin: www.eaton.com


###

Medya İletişim:
Berk Ütkü
berku@promedia.com.tr
Promedia Halkla İlişkiler
Tel: 0212 465 70 00