Kampanya her insanın takip ettiği, etmesi ve edeceği bir olaydır. Kampanya ödüldür, kampanya indirim ve yeni eşyalardır. Kampanyalar insanın yüzünü güldürür ve mutluluk hissi verir bunun nedeni de biraz da olsa kolay yoldan bir şeyler kazanmaktır. Kampanyaları markalar neden yapar? Reklam olsun ve insanları kendilerine çekmek amaçlı yapar. Kampanyalar hangi yollardan yapılabilir? Televizyon, radyo ve günümüz teknolojisinin en önemli ve en sık kullanılanı tabi ki internet ile yapılabilir.

İnternet konu olunca devreye biz giriyoruz. Kampanya denince ilk akla gelen web sitesi hergunkampanya.com siz internet kullanıcıları, kampanya avcıları için en ideal web sitesidir. Tek amacı kampanyalardan haberdar olmanızı hedefleyen bu web sitesi hiçbir üyelik, tıklama gibi sizi rahatsız edebilecek zorunluluğu olmadan kolayca kullanıma açıktır. Her gün yeni bir kampanyanın tanıtımını yapan web sitemiz size en kolay, en güncel fırsatlardan haberdar etmektedir. Bu işi direk firmalar aracılığı ile yaptığı için hiç bir dolandırıcılık söz konusu değildir.

Sitemizi kurduğumuzdan bu yana sabit bir hedef ile ilerliyoruz. Kampanya ile kampanyacının buluşma noktası olarak tanıtıyoruz kendimizi. Siz kampanyacıların sürekli takip etmesi gerektiğini sıkça belirtmemize gerek yok çünkü takip ettiğinize eminiz. Peki kampanya çeşitleriniz nasıldır sorusuna cevap vermek gerekirse 4 veya 5 kategoride bunu açıklayabiliriz. Ödüllü soru, ödüllü oyunlar, facebook sayfa yarışmaları, anketler ve çekilişler olmak üzere bir çok kampanya şeklimiz bulunmaktadır. Kampanya sonuçları bizim tarafımızdan değil firma tarafından yapılmaktadır biz sadece kampanya habercisiyiz.