Berlinli Yayıncı ve Geliştirici, Brick-Force’un güncellemelerini tanıtacak “Theralon” adlı ev yapımı fantezi oyununu tanıtacak.

Kuruluşundan bir yıl sonra Infernum, Köln’de gerçekleşecek olan oyun fuarı gamescom’a ilk kez dahil olacak. İki hafta önce başarılı bir şekilde piyasaya sürülen ve 1 milyon oyuncuyu aşkın bir kullanıcı tabanına ulaşan Cross-Plattform-Online Oyunu Brick-Force, Gamescom stand B043/C044 Salon 8, Eğlence Alanında sunulacak.
Infernum, iş ve ticaret ziyaretçileri için Brick-Force’un mevcut ve gelecek özelliklerini “G.A.M.E.”-Bundesverband” ile ortak standında açıklayacak (Salon 4.1, stand B031/C030).
Ayrıca basın mensupları da Infernum’un yepyeni prototipine göz atabilecek. New York Times’ın çok satan yazarı Dave Wolverton’un da üzerinde çalıştığı MMORPG projesinin ismi “Theralon” ve CryEngine 3’te tasarlanıyor. An itibariyle her iki oyun için de basınla randevular düzenlenebilir.
Infernum Hakkında
Infernum Productions, merkezi Berlin’de bulunan uluslararası bir çevrimiçi oyun yayıncısı ve geliştiricisidir. Şirket, 2011 yazında Andreas Weidenhaupt, Tobias Gerlinger ve Markus Melching tarafından kurulmuştur ve kaliteli çevrimiçi oyunlara odaklanmaktadır. Infernum oyun deneyimlerini oyunların akıllı telefonlar ve tabletler gibi mobil cihazlarda oynanmasını sağlayarak (çok-platformlu) genişletmektedir. Daha fazla bilgi için, lütfen şirketin web sitesini ziyaret ediniz: Welcome to Infernum Productions AG.

Brick-Force - İnşa Et, Paylaş, Oyna
Birkaç hafta önce başarılı bir şekilde piyasaya sürülen ve 1 milyon oyuncuyu aşkın bir kullanıcı tabanına ulaşan dünyanın ilk Sandbox-Eğlence Oyunu Brick-Force’ta oyuncular hep hayalini kurdukları dünyaları ve haritaları topluluğu ile paylaşabilir ve adrenalin yüklü nişancı maçlarına dahil olabilirler. Brick-Force Unity3D motoruyla yapıldı ve oyun istemcisi ya da web tarayıcısı üzerinden oynanabilir. Yeni özellikler ve tasarım temalarına ilave olarak, Android ve iOS için akıllı telefon ve tablet uyumu da planlanmaktadır. Brick-Force 12 Temmuz 2012’de altı dilde yayınlanmıştır. Bu yılın ilerleyen dönemlerinde, ek güncellemeler yapılacak. www.brick-force.com sitesinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.