2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    DM Sever Array
    Üyelik tarihi
    Mar 2012
    Mesajlar
    246
    İtibar Gücü
    13

    Infor – Ferrari İşbirliği Genişledi

    Infor, Ferrari’nin Tedarik Zinciri Performansında %40 İyileşme Sağlamaya Hazırlanıyor


    ISTANBUL – Mart, 2015 Türkiye’de uzun yıllardan bu yana çalışmalarını yürüten ve dünya genelinde 73,000’i aşkın müşteriye hizmet veren yönetimsel uygulamalara yönelik yazılım alanında önde gelen bir sağlayıcı olan Infor, bugün otomotiv lideri Ferrari’nin Infor ile ilişkisinin kapsamını genişlettiğini ve Infor Sales & Operations Planning (S&OP)’e yatırım yaptığını duyurdu. Infor ERP LN’deki önceki yatırımların ardından, eski sistemler ve elektronik tablolara dayalı süreçler S&OP ile değiştirilerek, tedarik zinciri planlama sürecinde daha hızlı ve daha çevik karar alınması sağlanacak.

    S&OP, Ferrari’nin (yaklaşık 200 bayiden gelen) talep ve (üretime giren) tedarik arasında bilgi akışını garantileyen otomatik iş akışları sağlayacak. Veri doğruluğunun iyileştirilmesi, standartlaştırılan planlama ve bilgi akışı süreçleri ve S&OP’nin güçlü işlevselliği, bayi taleplerindeki değişikliklerin kapsamlı bir şekilde takip edilmesini ve bu değişikliklerin Ferrari’nin üretim planına yansıtılmasını sağlayacak; aynı zamanda yönetim, onay süreci ve uyumluluğu iyileştirmeye yardımcı olacak. S&OP tarafından sunulan akıllı iş desteği, Ferrari’yi değişikliklere hızlı bir şekilde yanıt verebilecek ve müşteri taleplerini karşılayabilecek şekilde konumlayacak.

    Infor’ın Türkiye’deki kanal yöneticisi Yasemin Giden “Ferrari otomobil pazarındaki lider konumunu yaygınlaştırmaya devam ettikçe, bizim de Ferrari ile olan ilişkilerimiz artmaya devam ediyor” dedi. “Böylesine prestijli bir marka için, her bir sürecin her bir parçası mükemmeliyeti sağlamalıdır. Ferrari otomobillerine gösterilen uluslararası talep dikkate alındığında, bireysel, kişiselleştirilmiş süper otomobiller sunan 300’den fazla küresel bayiden gelen talebin Maranello’daki üretim sahasına en doğru şekilde iletilmesi şarttır. Bunun için dünya sınıfında süreçlere ve teknolojiye gereksinim vardır. Infor S&OP, Ferrari’ye tedarik zincirinde mükemmelliği yakalayacağı temeli temin edecektir.”

    Infor hakkındaki gelişmelerden haberdar olun:



    Infor Hakkında
    Infor, işletmelerde bilgilerin yayımlanma ve tüketim şeklini temelden değiştirmekte ve 200’den fazla ülke ve bölgede 73,000 müşterisinin operasyonlarını iyileştirmesine, büyümeyi sağlamasına ve iş taleplerindeki değişikliklere hızlı bir şekilde uyum sağlamasına yardımcı olmaktadır. Infor, hız için tasarlanmış ve basit, şeffaf ve şık bir yenilikçi kullanıcı deneyimi tasarımına sahip endüstriye özel uygulamalar ve çözümler sunmaktadır. Infor, müşterilere işlerini bulutta, tesislerinde veya her ikisinde de yürütme seçeneğini veren esnek konuşlanma opsiyonları sağlamaktadır. Infor hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen www.infor.com adresini ziyaret ediniz.

    Infor’un müşterileri:

    • En iyi 20 havacılık şirketinin 19’u
    • En iyi 10 yüksek teknoloji şirketinin 10’u
    • En iyi 10 ilaç şirketinin 10’u
    • ABD’de sağlık hizmetleri sunan en büyük 25 şirketin 22’si
    • ABD’denin en büyük 20 şehrinin 16’ı
    • En iyi 20 otomobil tedarikçisinin 20’si
    • En iyi 20 endüstriyel distribütörün 17’si
    • En iyi küresel perakendecinin 16’sı
    • En iyi 5 bira şirketinin 4’ü
    • En iyi 30 küresel bankanın 21’i
    • En iyi 10 küresel lüks markanın 6’sı

  2. #2
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Jan 2019
    Mesajlar
    3
    İtibar Gücü
    0
    tesekkur ederim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 22-03-2013, 23:55
  2. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 06-11-2012, 19:12
  3. Ferrari Racing
    By Solucan in forum Oyun Genel
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 09-02-2010, 20:07
  4. cRs Clan ve EylulSunucu İşbirliği ile Türkiye'deki tek Paintball Sunucu
    By eylulsunucu in forum Yardımcı Programlar, Serverlar ve Klan Duyuruları
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 19-05-2009, 22:07
  5. ferrari mi* lamborghini mi? :)
    By s_o_n_y in forum KONU DISI
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 11-10-2006, 15:58

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2