Infor ve Red Hat, Infor LN’i Açık Kaynak Yığınında ve MySQL ya da MariaDB ile Sunmak üzere İşbirliği Yapıyor

Red Hat Açık Kaynak Çözümlerindeki Infor Uygulamaları Bulut, Sanal ve Fiziksel Altyapılarda

NEW YORK – 27 Eylül 2012 – 70.000’i aşkın müşteriye hizmet sunan lider bir iş uygulaması yazılımı sağlayıcısı olan Infor, bugün, Infor’un ERP paketini hem Red Hat Enterprise Linux hem de JBoss Enterprise Middleware çözümlerinde kullanılabilir kılarak müşterilere endüstri standartlarında yüksek performanslı ve güvenilir olan esnek bir çözüm sağlamak üzere, açık kaynak çözümleri alanında dünyanın lider sağlayıcısı olan Red Hat Inc. ile işbirliği yaptığını duyurdu. Infor10 ION ve Infor LN artık Red Hat Enterprise Linux işletim platformu ve JBoss Entrprise Middleware çözümlerinde sertifikalı. Infor uygulamalarının açık kaynak platformlarında sertifikalandırılması, müşterilere maliyetleri anlamlı ölçüde düşürme fırsatının yanında, geniş tabanlı bir yeniliğe kilitlenmesiz erişim sağlamakta ve Infor çözümleri için dağıtım sunmaktadır. Ayrıca hem Infor LN hem de ION, MySQL ve MariaDB’yi dengeleyerek, IT altyapıları içerisinde açık kaynak kullanmak zorunda olan müşteriler ve bulut hizmet sağlayıcıları için Infor LN’in ve ION’un toplam mülkiyet maliyetini düşürmektedir.

“Infor toplam mülkiyet maliyetini düşürürken, müşterilerimize lider yeniliklere erişim sağlayarak, büyüme ve karlılığı tetikleyen iş süreçlerine odaklanmalarına olanak tanımayı istiyor,” diye belirten Infor, İş Bulutu, Kıdemli Başkan Yardımcısı Ali Shadman sözlerine şöyle devam ediyor: “Red Hat ile işbirliği yaparak, endüstri lideriyle birlikte müşterilerimize açık standartlarda standardize olma seçeneği ve performans ya da işlevsellikten ödün vermeksizin, kanıtlanmış değer sağlayan dünya sınıfı uygulamalar sunmak üzere çalışıyoruz.”

Infor, uygulamalarını Red Hat açık kaynak yığınında mevcut kılarak, müşterilerin uygulamalarını fiziksel, sanal ve kamusal bulut kaynaklarını aşan hibrit altyapılar için esnek bir açık kaynak platformunda çalıştırmasını olanaklı kılıyor. Infor bulut ve tesis altyapılarını ürünleri eş işlevsellik sağlamak için aynı kod tabanını kullanarak desteklediği için, Red Hat ile yapılan işbirliği, müşterilerin ölçeklendirilebilirlik, performans ve güvenilirlikle dağıtım maliyetini düşürmesine yardımcı olmasının bir başka yolunu teşkil etmektedir. Ayrıca Infor10 ION teknolojisi müşterilerin tüm açık kaynak paketini sıra dışı entegrasyonla çalıştırmasını sağlamaktadır.

JBoss Enterprise Middleware, işletmelerin uygulamaları geliştirmesine, dağıtmasına ve yönetmesine, iş süreçlerini güncellemesine ve hizmetler ve verileri daha iyi entegre etmesine yardımcı olan açık kaynak çözümleri sunmaktadır. Çözümler daha verimli, daha akıllı ve entegre işletmeler yaratmaya yardımcı olmaktadır.

“Red Hat, JBoss Middleware çözümleri ve Red Hat Enterprise Linux işletim platformu yoluyla kurumsal müşterilere sağladığımız değeri sürekli arttırmanın yollarını arıyor ve Infor ile kurduğumuz işbirliği de bunun harikulade bir örneği,” diye konuşan Red Hat Middleware başkan yardımcısı ve genel müdürü Craig Muzilla ekliyor: “Red Hat ve Infor kurumsal teknoloji yeniliğinde çıtayı yükseltti; bir açık yığını dengeleyerek kurumsal sınıf bir ERP sunarak bunu tekrarlıyoruz.”

Hem Infor LN hem de ION’un, Infor uygulamalarını çalıştıracak eksiksiz bir açık kaynak yığını oluşturmaya yönelik bir ileri teknoloji seçeneği olarak, MySQL ve MariaDB veritabanlarında Red Hat ara yazılımı kullanılarak dağıtılması mümkündür. Açık kaynak tabanlı yığın, iş değeri sunumlarını genişletmek için açık kaynak ekonomisini kullanan bulut hizmet sağlayıcıları için idealdir.
Red Hat | The World's Open Source Leader
Infor Hakkında
Dünyanın en büyük üçüncü kurumsal uygulama ve hizmetler tedarikçisi olan Infor, 70.000’i aşkın büyük ve orta ölçekli şirketin operasyonlarını geliştirmesine ve sayısız endüstri sektöründe büyümeyi sürdürmesine yardımcı olmaktadır. Infor hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen web sitesini ziyaret edin: www.infor.com.

# # #

Bu bildiri, Infor’un, burada açıklanan ve Infor’un kendi tasarrufuyla size bildirim yaparak ya da yapmaksızın değiştirebileceği çeşitli ürünler ve hizmetlere ilişkin görüşlerini yansıtmaktadır. Bu bildiri size karşı bir taahhüt değildir, dolayısıyla herhangi bir karar verirken bu bildiriyi ya da içeriğini dayanak olarak almamalısınız. Infor burada belirtilse dahi, herhangi bir geliştirme, iyileştirme, güncelleme, ürün, hizmet ya da işlev yapmayı, geliştirmeyi ya da sunmayı taahhüt etmemektedir. Bu belge tamamen ya da kısmen Infor, bağlı şirketleri ya da yan şirketleri ile herhangi bir akdi ilişkiyle birleştirilemez. Bu bildiri tamamen ya da kısmen Infor, bağlı şirketleri ya da yan şirketleri ile herhangi bir akdi ilişkiyle birleştirilemez. Infor bu bildiriyle ilgili tüm yükümlülükleri tekzip etmektedir. Burada açıklanan hizmetler tüm Infor ürünleri için mevcut olmayabilir.

Red Hat, Inc. Red Hat, Shadowman logosu ve JBoss, Red Hat, Inc.’ın ABD ve diğer ülkelerdeki tescilli markalarıdır. Linux Linus Torvalds’ın tescilli bir markasıdır.


Daha fazla bilgi için:
Berk Ütkü
Promedia Halkla İlişkiler
0212 465 70 00
berku@promedia.com.tr