Infor New York City’de Genel Merkez Ofisi Açıyor, Marka Çalışmasını Açıklıyor
Yeni Merkezde Uygulamalar Sergileniyor

NEW YORK – 18 Ekim 2012 – 70.000’den fazla müşteriye hizmet veren lider iş uygulaması yazılımları sağlayıcısı olan Infor, bugün New York City’deki yeni kurumsal merkezini açtı. New York’un mühendislik firmaları, tasarım ofisleri, köklü teknoloji şirketleri ve yeni kurulan şirketlerin yoğunluğuyla ünlü “Silikon Vadisi”nin kalbinde bulunan Infor genel merkezi, işbirliğini azami düzeye çıkarmak ve yenilikçiliği teşvik etmek üzere tasarlanan açık bir ortam sunuyor. Infor, şirketin agresif bir şekilde yenilikçiliğe odaklanışını yansıtan ve endüstrideki derin uzmanlığını vurgulayan yeni marka çalışmasının detaylarını da açıkladı.
“Yeni genel merkezimizin açılışı ve yeni markamızın ortaya çıkışı, Infor’daki iki yıllık önemli dönüşüm sürecinin bitişini belirtiyor,” diye açıklayan Infor CEO’su Charles Phillips sözlerine şöyle devam ediyor: “Endüstrideki on yıllara dayalı uzmanlığımızın temellerine oturan yeni Infor, yenilikleri hızlandırmaya ve netlik ve kullanım kolaylığını vurgulayarak müşterilerin her nerede olursa olsunlar –ofiste ya da yolda- üstün bir çeviklik ve şaşırtıcı bir hızla karar vermesine yardımcı olan uygulamalar sunmaya odaklanıyor.”
Infor’un Avenue of the Americas (6th Ave.) 641 adresinde bulunan yeni kurumsal merkezi, ilk yıl 75 çalışan istihdam edecek. VOA Associates’ten profesyoneller tarafından tasarlanan Infor merkezinde, geleneksel ofisler bulunmuyor ve özgürce fikir ve bilgi alışverişi yapılmasını sağlamak için açık bir akış var. Infor’un İcra Kurulu Başkanı ile Infor’un yönetici kadrosunun çeşitli üyeleri yeni genel merkezde görev yapacaklar.

Çok sayıda kurumsal ve idari işleve ev sahipliği yapmasına ilave olarak, Infor’un Alpharetta’daki operasyon merkezinde açacağı yeni ION Deneyim Merkezi’nde, geliştirme ve danışmanlık hizmetlerinden uzmanlar, müşterilerin Infor ION ve bulut ya da hibrid dağıtım modellerinden yararlanmasını sağlayan özel ortamlar oluşturmak üzere, müşterilerle doğrudan işbirliği yapabilecek.
Yeni Infor markasının merkezinde, Infor’un kurum içi yaratıcı ajansı Hook & Loop tarafından, Infor uygulamalarının yeni tasarımını yansıtacak yenilenmiş bir logo ve web sitesi yer alıyor. Infor güzelliğe bir beceri olarak öncelik veriyor ve erişilebilirlik, açıklık ve çevikliği yeni ve dolaysız bir şekilde temsil eden bir görüntü ve his sağlıyor.

Infor Hakkında
Infor, 194 ülkeden 70.000 müşterinin operasyonları geliştirmesine, büyümeyi teşvik etmesine ve iş taleplerindeki değişikliklere hızla uyum sağlamasına yardımcı olan kurumsal uygulamalar ve hizmetlerin üçüncü büyük sağlayıcısıdır. Infor zengin bir kullanıcı deneyimi sağlayan çığır açıcı bir teknoloji kullanarak, hız için tasarlanmış endüstriye özgü uygulamalar ve paketler ile müşterilere işlerini bulutta, yerinde ya da her ikisinde yürütme seçeneği veren esnek dağıtım olanakları sunmaktadır. Infor hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen siteyi ziyaret edin: www.infor.com.

# # #

Bilgi için:
Berk Ütkü
Promedia PR
Tel: 0212 465 7000 (3 Hat)
e-mail: berku@promedia.com.tr