Infor10 ERP iEnterprise (LX) Çoklu ERP Sistemlerinin Yerini Alarak, Operasyonlarda Global Görünürlük için Tek bir ERP Kullanım Alanı Sağlıyor

70.000’i aşkın müşteriye hizmet sunan lider bir iş uygulaması yazılımı sağlayıcısı olan Infor, bugün, özel bileşenler, plastik renklendirici katkı maddeleri ve reçineler alanında lider bir uluslararası tedarikçi olan A. Schulman Inc.’in dünya çapındaki sistemi ERP (Enterprise Resource Planning) operasyonlarını, Infor10 ERP iEnterprise (LX)’ta standartlaştıracağını duyurdu. Infor10 ERP iEnterprise çoklu ERP sistemlerinin yerini alarak, Amerika, Avrupa ve Asya-Pasifik’teki operasyonlarına ortak iş uygulamaları ve global görünürlük sağlayacak. A. Schulman, üretimde mükemmeliyeti desteklemek üzere ERP iEnterprise ile ilave uygulamalar arasında entegrasyon ve daha kesintisiz veri akışı sağlamak için Infor’un hafif ara yazılımlar platformu olan Infor10 ION’u da uygulayacak.

“Tek global ERP sistemine geçmek, A. Schulman’ın ortak iş uygulamaları kullanmasını ve daha iyi operasyonel görünürlük yaratmasını sağlayacak,” diye belirten A. Schulman Inc. Yönetim Kurulu Başkanı, Başkanı ve İcra Kurulu Başkanı Joe Gingo sözlerine şöyle devam ediyor: “Global operasyonlarımızı tek sisteme geçirmemiz gerekiyordu ve Infor10 ERP iEnterprise ile Infor’un ION platformu ve stratejisini inceledikten sonra, Infor’un bizim için ideal ortak olduğu netleşti.”

A. Schulman, şunlar dahil diğer uygulamaları ve modülleri entegre etmek için ERP iEnterprise’a ilave olarak ION’u kullanacak: Infor10 Demand Planning, Infor10 Advanced Planning ve Infor SCM Advanced Scheduling. A. Schulman kapsamlı bir son kullanıcı eğitimi ve desteği uygulaması olan Infor Education Performance Accelerator Kit’i de (Eğitim Performansını Hızlandırma Kiti / EPAK) seçti.

Infor’un Flex Exchange programı A. Schulman’ın Infor ERP sistemlerinin eski sürümlerini daha maliyet etkin bir şekilde Infor10 ERP iEnterprise’a yükseltmesini sağlayacak. A. Schulman ERP iEnterprise’ın global uygulaması için aşamalı bir yaklaşım benimsemeyi planlıyor.