EE_4277911.jpg

Kombinizin tamiri ve bakımı önemlidir. Kışın soğuk bir günde kombinizin bozulması pek de hoş olmayan sonuçlar doğuracaktır. Bu nedenle kış aylarına girmeden kombinizin gereken bakımlarını yaptırmanız gerekmektedir. Aksi durumda kombiniz bozulabilir ve soğuk günler geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle kombi cihazınızın periyodik bakımlarını tam olarak yaptırmanız gerekmektedir. Kombi bakım ve tamiri bu konuda uzmanlaşmış yetkili personel eli ile yapılmaktadır. Çeşitli ve farklı birçok kombi bulunmakta olup her farklı cihaz için aynı uzmanlık ve kaliteyi bulabilmek mümkün olamamaktadır. Güngören kombi servisi ile kombilerinizin tamiri ve bakımı konusunda en etkili çözümleri ortaya koyabilirsiniz.

Kombi Bakımı Hangi Aylarda Yaptırılır?

Kombi bakımı için belirli bir zaman bulunmamakla birlikte genellikle ev sahipleri kış aylarına girerken bu bakımı yaptırabilmektedir. Kış ayları öncesi gerek baca temizliği gerekse de kombi cihazının temizliği yaptırılmaktadır. Bunun yanında ısınma amacı ile kullanılan peteklere de bakım yaptırmak kış aylarına girerken oldukça önemli hale gelmektedir. Kış aylarına hazır bir şekilde girmek ancak kombi bakımını tam olarak yaptırmak ile mümkündür. Kış ortasında bozulan kombileri yaptırmak için daha çok masrafta bulunulduğu bir gerçektir. Maltepe kombi servisi yılın her zamanında tamir ve bakım hizmeti vermektedir.

Yetkili Kombi Servisleri İle Çalışın

Firmamız ECA kombi servis ve diğer marka model servisler ile çalışarak müşterilerine kombi bakımı ve tamiri konusunda gereken hizmeti sunmaktadır. İster yazın ister ise de kışın olsun istenilen hizmeti alabilmek için firmamızdan destek almanız yeterli olacaktır. Tamir ve bakım konusunda yıllardır hizmet vermekte olan firmamız deneyimli elemanları vasıtası ile sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktadır. Kurumsal ve kişisel ihtiyaçlarınız için gereken desteği bizden alabilirsiniz.