Çağımızda her gün değişen ve gelişen mağazacılık kavramının vazgeçilmez unsuru olan otomatik kapı sistemleri estetikliğin yanı sıra kullanım avantajları ile mekanlar için ihtiyaçtan çok gereklilik olmuştur.Günümüz rekabet koşulları göz önünde bulundurulduğunda tüketici tercihlerini yönlendiren bir çok parametre bulunmaktadır. Mağazalar için ise otomatik kapılar gerek yarattığı fiziksel kullanım avantajları gerekse görsel farklılık bu parametreler arasında en belirleyici unsurlardandır.

Fotoselli kapı ise her türlü giriş ve çıkışın yoğun olduğu yerlerde sessiz ve yüksek performansıyla kullanıcıya pratiklik ve konfor sağlamaktadır.
Apartman ,konut ve müstakil daire otopark ,ve bahçe kapılarına uygulamasını yapmakta olduğumuz MASS 600 bahçe kapısı motorlarımızın özellikleri ve kullanım üstünlükleri , Apartman sakinlerinin kullanım ortak kullanım alanlarının ve müstakil daire sahiplerine ait alanların güvenliğinde oldukça başarılı sistemlerdir.

Otopark kullanımlarında kumanda vasıtası ile açılıma imkan tanıyan bahçe kapısı motoru sistemlerimiz kullanıcılarına kullanım rahatlığı ve araç güvenliği sağlar.
Mass 600 bahçe kapısı motorlarımız 600 (altıyüz) kilogram ağırlığa kadar tüm bahçe kapılarına kolaylıkla uygulanabilir.



MassPro Otomatik Kapı Sistemleri www.masspro.com.tr