Merhabalar, size bir kaç gün önce denk geldiğim ve araştırmalarım sonucunda yatırım denemeye karar verdiğim Platinumway'i tanıtacağım.


Site ismi: Platinumway


Kayıt olmak için: PLATINUMWAY




Site 167 gündür aktif. İngiltere tarafından verilen lisansları var(Her hyip sitesinde olandan). Aldıkları yatırımları ve kriptopara piyasasında değerlendirdiklerini belirtmişler. Yatırım forumlarındaki konularını inceledim herhangi bir sorun görmedim. Ayrıca monitörlerde de ödüyor olarak gözüküyor. Ben bugün sabah 11 de günlük pakete 14$ attım. Çektiğimde onuda konuya ekleyeceğim.


Şuanda riske edebileceğiniz tutarlarla günlük paketi deneyebilirsiniz. Site hakkında olumlu/olumsuz gelişmeler olması halinde burada bildireceğim.


Paketlerin ödemesi belirli bir vade sonunda dolmaktadır. 1,5,7,11 ve 33 günlük vadelerin yanında vip planlarda bulunuyor. Yatırım paketleri kısmına bakarak daha detaylı inceleyebilirsiniz. Sorunuz olursa yazmanız halinde elimden geldiğince yardım ederim.


19.04.2016 - Konunun açıldığı tarihe kadarki sistem istatistikleri



Yatırım Paketleri:



Yatırım planlarına bakıldığında her plan için kaç gün sonunda hangi oranda kazanç elde edilebileceği görünmektedir. Burada belirtilen oranlara yatırım tutarı da dahildir ve getiri yüzdesi yatırılan para aralıklarına göre değişkenlik gösterebilmektedir. Hangi yatırım planının ne kadarlık yatırımla ne kazandıracağını sitenin sol tarafındaki "CALCULATOR PROFİT" kısmından hesaplayabilirsiniz. Örneğin üstten 4. yatırım planını(888 % yazan) incelersek;
En az yatırılabilecek tutarın 11 $ olduğunu, en fazla yatırılabilecek tutarın 55555 $ olduğunu görmekteyiz. Bu planda yatırımdan 11 gün sonra hesabınıza gelirin yansıyacağı anlaşılmaktadır. "CALCULATOR" kullanarak 100 $ için 4. planda hesaplama yaptırırsak 11 gün sonra alacağımız tutarın 222 $ olduğunu göreceğiz ki getiri oranı %222 olarak hesaplanmıştır. 100 $ yerine 500 $ yazdığınızda getiri oranının %233 olduğunu göreceksiniz. Bu oran tablosunun hangi aralıklarda ne kadar olduğunu üye olduktan sonra yatırım yapma ekranından da görebilirsiniz.






HYIP MONITOR DEĞERLENDİRMESİ
Hyip izleme sitelerinde ödeme yapıldığına dair incelemeler ve yorumlar yer almaktadır.








SONUÇ
HYIP siteleri yüksek kâr oranlı yatırım siteleri olarak bilinmektedir ama yatırım riski de barındırmaktadır bu nedenle çok yüksek meblağ ile giriş yapmak yerine cüzi bir miktar ile yatırıma başlayarak sitenin durumuna göre yatırımı ilerletmek daha mantıklı olacaktır. Şahsen ben 19.04.2016 itibariyle 14 $ ile giriş yaptım günlük plana , yatırım sonuçlarını olumlu veya olumsuz buradan paylaşıyor olacağım. Yarın ilk ödememi alacağım aldığımda burada paylaşacağım.


Ödeme Yöntemleri
Advcash
Bitcoin
Perfect Money
Payeer


Yatırım Nasıl yapılır?


www.btcturk.com bu adresten üye oluyoruz.Tüm bilgilerinizi doğru girin.Burası güvenli bir sitedir.Hesabı açtıktan sonra yatırım yapabilmek için BTC almamız gerekiyor.TL ile BTC alabilmek için kendi hesabımıza havale/eft yapıyoruz.Bu işlemi giriş yaptıktan sonra üst kısımdaki para yatırma-çekme kısmına tıklayın.Yatırmak istediğiniz TL miktarını girin.Onayladıktan sonra size İşBank ibanı ve transfer kodu verecek.Bu ibana havale/eft yapıyoruz.Bu işlemi yaparken transfer kodunu eklemeyi unutmayın.Para transferi gerçekleştikten sonra kolay alış-satış bölümüne gelip almak istediğiniz BTC kadar TL miktarı girin.Bitcoin al dediğiniz anda güncel kur üzerinden BTC almış olacaksınız.Artık yatırım için hazırız.Gelelim para çekme kısmına; elimizdeki BTC'leri satmak istediğimizde kolay alış-satış bölümüne gelip Bitcoin Sat'a tıklayın.Satmak istediğiniz miktarı girip satışı gerçekleştirin.Artık hesabımızda BTC'nin yanında TL'de var.Bu TL miktarını kendi adınıza olan banka hesabına çekmek için para yatırma çekme kısmına gelip Para Çekme'ye tıklayın.Yazdığınız miktarın 5 TL eksiğini banka hesabınıza çekebilirsiniz.




Arkadaşlar BTC Turk sorun çıkarabilir.Bu nedenle yatırım yapmak için şu yöntemi deneyin:
1-) www.coinbase.com buradan üye olun.Doğru bilgi verin.
2-) Sağ üstteki adınızın üstüne gelip "Advanced" yazısına tıklayın.Orada 1 ile başlayan bir adres göreceksiniz.isterseniz "Create New Address" yazısına tıklayıp yeni bir adres alabilirsiniz.
3-)Elinizdeki BTC'leri oradaki adrese BTC Turk üzerinden gönderin.(BTC Turku sadece para ile BTC almak için kullanın.)
4-)Yatırım yapmak istediğinizde artık bu site üzerinden ödeme yapın.
5-)Ödeme yapmak için; Send/Request yazısına tıklayın.Üst kısıma adresi alt kısıma miktarı yazıp gönderin.




Üstelik BTC Turk BTC gönderirken 60 kuruş kadar kesinti yaparken coinbase kesinti yapmıyor!




Üye olduktan sonra üsttekii menüden "MAKE DEPOSIT" yazısına tıklayıp bir plan seçiyoruz.







En alt kısıma gelip "Amount to Spend ($)" kısmına yatırmak istediğiniz miktarı, alt taraftan ise nasıl yatırım yapacağınızı seçip en alttaki "SPEND" yazısına tıklıyoruz. Ben 14 dolar yatırdığım için 14 yazdım bitcoini işaretledim.





Karşımıza gelen sayfadan seçtiğimiz yönteme göre yatırım yapıyoruz.Ödemeyi yaptıktan sonra bitcoin hesaba 3 onaydan sonra düşüyor. Ben burada 1 günlük plana 14$ yatırım yapmayı seçtim. "3DPgcHbnEJj7JnkwykgK9bLXMRfyVpa9vQ" adresine "0.03281456 BTC" göndermemi istedi.





buradan sonra seçtiğiniz plan işleme girmiştir size sadece beklemek kalıyor.


Devam etmekte olan yatırım planlarına da menüden "YOUR DEPOSITS" yazısına tıklayın.


Ben burada 1 günlük plandaki yatırımımı gösteriyorum."Nisan:18-2016 02:04:09 PM" tarihinde 14.03$ yatırım başlamış ve 1 gün süresi kalmış.



İlk ödemeyi bugün akşam üzeri alacağım çekebilirsem buraya ödeme kanıtı olarak koyacağım ve bir üst paketlere geçeceğim.
Hyip sitelerinde kısa vade ve birçok siteye dağıtarak yatırım yapılırsa gerçekten çok iyi kazançlar elde ediliyor bir yerden kayıp olursa yatırımı böldüğün diğer siteden kaybını alıp kara geçiyosun.
Önemli olan kısa vadelere yatırıp yapmak ve tüm parayı bir siteye yatırmamak. Tr dende bazı forumlarda birçok kişi bu işi yapıyor ilk başta büyük basıp kat kat fazlasını alıyor ve aldığı kardan yatırıma devam ediyor.Bu siteleri kullanan birçok kişi var iyi bir araştırma ile kısa vadeli olarak yatırım yapılabilir.Bir araştırmanızı isterim dostlar bu siteler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.




Kazancı çekince buraya koyarım.
Herkese bol kazançlar arkadaşlar...



Kayıt olmak için: Platinumway