Eklenti 466

Evlerimizde, iş yerlerinde ısınma ve sıcak su ihtiyacını karşılamak amacıyla kullandığımız kombilerimizin belli aralıklarla bakım ve onarımları yapılmalıdır. Profesyonel ellerden yardım almak için firmamızı tercih edebilirsiniz. Pendik Demirdöküm servisi her zaman hizmette sınır tanımıyor. Müşteri memnuniyetini göz önünde bulunduruyor. Kombi alırken dikkat etmemiz geren bazı özellikler var. En az yakıtla en verimli ısıyı elde etmek önceliklerimiz arasındadır. En üst verimi almak için periyodik bakımlarını yaptırmalıyız. Servislerimiz bunun için kurulmuştur. Profesyonel eleman ve ekipmanlarla hizmet vermektedir. Kombilerimiz evimizin konforunu sağlıyor.

Kombi Arıza ve Bakımı

Yıllık bakım için servislerimizin telefonlarından ulaşabilirsiniz. Kombi arıza ve bakım hizmetleri servislerimizin kaliteli ekip ve elemanları tarafından verilmektedir. Orijinal parça değişimleri gerekli görüldüğünde yapılmaktadır. Arıza durumunda garanti kapsamında olan parçalar ücret ödemeden değişimi yapılmaktadır. Servis ücretleri resmi kurumlarca belirlenen miktarda alınır. Arıza ve bakım için yapılan aramalara anında cevap verilmektedir yada en kısa süre içinde dönüş yapılır. Daha fazla verim almak için kombi bakımlarımızı aksatmamalıyız. Bakımı yapılan kombilerin garanti kapsamını da uzatma imkanımız olabilir. Cüzi rakamlarla bu taleplere de cevap vermekteyiz.

Türkiye de bulunan kombi firmaları arasında en çok talep edilen Eca kombileridir. Servislerimizde Eca kombi bakımı hizmeti verilmektedir. Yapılan hizmetlerimiz kombi temizliği, kombi bacası uzatma kısaltma, gaz kaçağı olup olmadığı, gaz basınç ayarları, kalorifer hatları temizliği, genleşme tankının hava basıncı denge kontrol edilip ayarlanır. Kombi bakım ücretleri kombinin cinsine ve modeline göre değişim göstermektedir. Kombi bakımları iş yerinde daha sık yapılır. Evlerde kullanılan kombilerin yılda bir kez bakımını yaptırmak yeterlidir. İş yerlerinde kullandığımız kombilerin bakımları altı ayda bir yapılmalıdır. Bakımları yapılmış olan kombiler enerji tasarrufu sağlar hem cebe hem de ülkeye katkısı olur. Yalıtımı yapılmış binalarda ısı kaybı olmayacağı için binalarımızın yalıtımı iyi olmalıdır.