Riverbed Global Satış Kanallarına Yaptığı Yatırımı Genişletiyor

Yeni Kanal Başkan Yardımcıları Rob Rosiello ve Nino D’Auria Endüstrideki Neredeyse 50 Yıllık Deneyimlerini, Amerika, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’daki Gelir Artışına Liderlik Etmek için Getiriyor

SAN FRANCISCO – Eylül 2012 – Performans şirketi Riverbed Technology (NASDAQ: RVBD), Rob Rosiello’nun Amerika için kanal satışları başkan yardımcısı ve Nino D’Auria'nın Avrupa, Ortadoğu ve Afrika için kanal satışları başkan yardımcısı olarak şirkete katıldığını duyurdu. Riverbed® dünya çapındaki işortaklığı ekosistemini geliştirmeye ve genişletmeye devam ederken, Rosiello ve D’Auria kendi bölgelerinde işortağı başarısını yaratmak, müşteri memnuniyeti ve Riverbed gelirlerinden sorumlu olacak. Bu yeni atamalar, Riverbed’e tüm işortakları kesimleri üzerinde görünürlük kazandıracak ve söz konusu coğrafi bölgelerin her birinde, kanal etkisini azami düzeye çıkarmak için kişiler, süreçler ve programlara yönelik doğru yaklaşımı uygulama imkanı sağlayacak.
Rosiello Amerika’da Riverbed için genel kanal inisiyatiflerine liderlik edecek ve tüm ortak kesimlerinde uyumu ve optimizasyonu sağlamak üzere, şirketin piyasaya girme yaklaşımını geliştirecek. D’Auria ise, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da kanal inisiyatiflerine liderlik edecek ve tüm kanal toplulukları portföyünde şirketin iş devinimini hızlandırmaya odaklanacak. Rosiello ve D’Auria, endüstrideki yirmi yılı aşkın deneyimlerini, kanal deneyimlerini ve bilgilerini şirkete kazandıracak ve işortaklarının Riverbed performans çözümlerini satma çabalarını destekleyerek, Riverbed’in her iki bölgede de gelir fırsatlarını azami düzeye çıkarmasını sağlamaya yardımcı olacak.

Rosiello bir satış ekibi lideri olarak, birçok kuruluşta yeni piyasaya giriş stratejilerine başarılı bir şekilde öncülük etmiş ve iş geliştirme ve ittifaklar, birleşme ve satınalmalar ve piyasaya giriş çözümleri stratejisi ve yürütülmesi dahil sayısız ekibe liderlik etmiştir. Rosiello, Riverbed’e katılmadan önce Motorola Solutions’ta bir Kanal Yöneticisi idi ve öncesinde de Alcatel, Riverstone Networks ve Cabletron Systems’ta liderlik pozisyonlarında bulunmuştur.

Rosiello şöyle konuşuyor: “Giderek karmaşıklaşan IT sorunlarını çözmek için girişilecek yeni mücadelelerden ötürü, genellikle işortaklarının müşteri başarısı için birlikte çalışmasını gerektirecek işbirliğine dayalı bir yaklaşım gerekli. Riverbed Partner Network’teki (İşortakları Ağı) işortakları, kuruluşların IT hedeflerine ulaşmaları ve hatta aşmalarına yardımcı olmak için en iyi konumdalar.”

İtalyan bilişim ve iletişim teknolojisinde son derece saygı duyulan bir yönetici olan D’Auria dünya sınıfı kuruluşlar kurma ve bunlara liderlik etme becerisini kanıtlamış bir isimdir. D’Auria Riverbed’de Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesindeki ilişkileri ve ortak ekosistemini daha da geliştirecek.

“Riverbed Avrupa, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde tanınmış bir teknoloji lideri. Şirketin IT kuruluşlarının IT altyapılarını yeniden düşünmesine –performans odaklı olarak-yardımcı olmaya odaklanması son derece önemli; zira bu kuruluşlar kendine içkin performans güçlükleri barındıran yeni mimariler kurmaya yatırım yapmaktalar,” diye belirten D’Aurilo sözlerine şöyle devam ediyor: “Tüm ortak ekosistemimizin –katma değerli yeniden satıcılar, distribütörler, sistem integratörleri ve hizmet sağlayıcılarının- tüm taraflar için gelirleri azami düzeye çıkaracak performans çözümü satış fırsatlarından yararlanmasına yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum,”

D’Auria Riverbed’e katılmadan önce, İtalyan bir sistem integratörü olan Lutech S.p.A.’nın İcra Kurulu Başkanı idi. Lutech’ten önce, EMC başkan yardımcısı ve İtalya ülke müdürü ve aynı zamanda Avrupa, Ortadoğu ve Afrika yönetim ekibinin bir üyesiydi. D’Auria Compaq ve Digital Equipment’ta da, kanal satışı yöneticisi ve global müşteri yöneticisi dahil çeşitli pozisyonlarda çalışmıştır.

Riverbed dünya çapında kanal satışları kıdemli başkan yardımcısı Randy Schirman şöyle konuşuyor: “Rob ve Nino, kanıtlanmış başarı geçmişleriyle, kanal stratejimizi yönetecek ve Amerika ve Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’da piyasaya giriş stratejimizi geliştirecek doğru yöneticilerdir.”

Dünyanın her yanında 19.000’i aşkın kuruluş, IT altyapılarını uzaklık, dağıtık bilgisayarlar ve sürekli artan verilerin neden olduğu performans sorunlarını aşan çözümlerle anlamak, optimize etmek ve konsolide etmek için Riverbed’e güvenmektedir. IT kuruluşları iş yüklerini bulut ortamlarına sanallaştırmak, konsolide etmek ve geçirmek için stratejik inisiyatifler benimserken, kullanıcılar verilerinden daha da uzaklaşmaktadır. Yavaş uygulamalar, yavaş dosya aktarımları ve verimsiz web siteleri, bu inisiyatiflerin performansını ve başarısını olumsuz yönde etkileyebilir. Riverbed WAN optimizasyonu, uç sanal sunucu altyapısı (uç-VSI), uygulamanın farkında ağ performansı yönetimi, uygulama dağıtımı denetleyicileri, web içeriği optimizasyonu (WCO) ve yedekleme ve felaket kurtarma için bulut veri koruma dahil çözümler sağlayarak, IT performansını dönüştürmektedir. Her yerde, her zaman optimizasyon sağlayan en geniş performans çözümleri portföyünü sağlayan Riverbed, kuruluşların esnekliği geliştirip maliyetleri kontrol altında tutarken, üretkenlik ve verimliliği arttırmasını sağlamaktadır.
İleriye Yönelik Bildirimler

Bu basın bülteni, kısıtlama olmaksızın Riverbed’in ürünleri ve hizmetlerine yönelik beklenen taleple ve Riverbed’in pazar payını büyütme ve dağıtık kuruluşların ihtiyaçlarını karşılama becerisiyle ilgili ifadeler dahil, ileriye yönelik bildirimler içermektedir. Bu ileriye yönelik bildirimler; tamamen gerçekleşmezlerse ya da yanlışlıkları kanıtlanırsa, sonuçlarımızın bu gibi ileriye yönelik bildirimlerin ifade ettiği ya da işaret ettiğinden oldukça farklı olmasına neden olabileceğine ilişkin riskler, belirsizlikler ve varsayımlar içermektedir. Sonuçlarımızın bu gibi ileriye yönelik bildirimlerin ifade ettiği ya da işaret ettiğinden oldukça farklı olmasına neden olan riskler ve belirsizlikler, işimizdeki ve işlem yaptığımız piyasalardaki trendlere ve güçlüklere cevap verme becerimizi; piyasa ihtiyaçlarını öngörme ya da bu ihtiyaçları karşılayacak yeni ya da geliştirilmiş ürünler geliştirme becerimizi; ürünlerimizin benimsenme oranını; dağıtım ortaklarımızla başarılı ilişkiler kurma ve sürdürme becerimizi; endüstrimizde rekabet edebilme becerimizi; ürünlerimize ve hizmetlerimize olan talepteki, bunların satış döngüleri ve fiyatlarındaki dalgalanmaları; tedarik zincirimizdeki açıkları ya da fiyat dalgalanmalarını; fikri mülkiyet haklarımızı koruma becerimizi; genel politik, ekonomik koşullar ve piyasa koşullarını ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’na (SEC) sunduğumuz belgelerde daha eksiksiz bir şekilde açıklanan diğer riskleri ve belirsizlikleri içermektedir. Bunlar ve Riverbed’in işini etkilemesi olası diğer riskler hakkında ayrıntılı bilgiler SEC’e 27.07.12 tarihinde sunulmuş olan 10-Q Formu’nda açıklanmaktadır. Bu basın bültenindeki tüm ileriye yönelik bildirimler, bu bültenin tarihi itibarıyla mevcut bilgilerimize dayanmaktadır ve bu ileriye yönelik bildirimleri güncelleme sorumluluğu üstlenmemekteyiz. Bu bültende anılan tüm gelecek ürünler, özellikler ya da ilgili açıklamalar yalnızca bilgi amaçlıdır ve herhangi bir teknoloji ya da geliştirme sağlama taahhüdü değildir. Riverbed’in gelecek ürün planlarını istediği zaman değiştirme hakkı saklıdır.

Riverbed Hakkında

Riverbed global bağlantılı kuruluşlar için performans sağlamaktadır. Riverbed ile, kuruluşlar sanallaştırma, konsolidasyon, bulut bilişim ve felaket kurtarma gibi stratejik inisiyatifleri, performanstan ödün verme korkusu olmaksızın başarılı bir şekilde ve akıllıca uygulayabilir. Riverbed, kuruluşlara IT’yi anlamak, optimize ve konsolide etmek için ihtiyaç duydukları platformu sağlayarak, kuruluşun iş ihtiyaçlarına uygun hızlı, akıcı ve dinamik bir IT mimarisi oluşturmasına yardımcı olmaktadır. Riverbed (NASDAQ: RVBD) hakkında ilave bilgi edinmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz: www.riverbed.com.

Bu bültende kullanılan Riverbed ismi ya da logosu ve tüm Riverbed ürün ya da hizmet isimleri ya da logoları, Riverbed Technology, Inc.’in ticari markalarıdır. Kullanılan tüm diğer ticari markalar ilgili sahiplerine aittir.

MEDYA İLETİŞİMİ
Berk Ütkü
Promedia Public Relations
0212 465 7000
berku@promedia.com.tr