RIVERBED, JEFF PANCOTTINE'İ KIDEMLİ BAŞKAN YARDIMCISI VE UYGULAMA DAĞITIMI BİRİMİ GENEL MÜDÜRÜ OLARAK ATADI



SAN FRANCISCO – 11 Şubat 2013 – Performans şirketi Riverbed Technology (NASDAQ: RVBD) bugün Jeff Pancottine’in kıdemli başkan yardımcılığına ve Riverbed® Stingray™ uygulama dağıtımı biriminin genel müdürlüğüne atandığını duyurdu. Pancottine, Genel Müdür olarak satış, ürün geliştirme, pazarlama ve kanal geliştirme dahil dünya çapında büyümeyi hızlandırmayı amaçlayan stratejik ve operasyonel faaliyetlere odaklanacak.

“Jeff, Riverbed ekibi için büyük bir kazanç ve şirkete Juniper ve F5’te edindiği liderlik deneyimini kazandıracak,” ifadelerini kullanan Riverbed Ürün Grubu başkanı Eric Woldorf sözlerine şöyle devam etti: “Jeff’in deneyimi Stingray’i endüstrideki sanallaştırılmış ve yazılım tanımlı veri merkezleri trendlerine uygun, ölçeklenebilir ve hızlı uygulama dağıtımı tercihi haline getirmemize yardımcı olacak. Jeff’in gelir artışına ve birim liderliğine yapacağı katkıları görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Pancottine, Riverbed’den önce Juniper Networks’te Başkan Yardımcısı ve Gelişen Teknoloji Birimi Genel Müdürü pozisyonundaydı. Pancottine, aynı zamanda, Proje ve Portföy Yönetimi pazarını SaaS modeline yönlendirdiği ve SaaS pazar lideri olduğu Daptiv’in (eski adı eProject) Başkanı ve CEO’suydu.

Pancottine F5’te altı yıl kıdemli yöneticilik görevini sürdürmüş ve şirketi yük dengeleme noktası ürünlerinden kurumsal platform çözümleri sağlayıcısı olarak yeniden konumlandırmıştır. Pancottine’in yeniden konumlandırma çabaları, teknolojinin kategorizasyonunda yük dengelemeden ADC’lere kayma yaratarak tüm pazar üzerinde etkiler yaratmıştır.

Bulut için tasarlanan Riverbed’in kapsamlı, yedi katmanlı yazılım ADC’si özel, genel ve karma (hibrit) bulutlara sorunsuz bir şekilde dağıtılabilir. Stingray Traffic Manager yazılımı basit komut dosyası, kullanıcı arayüzü tabanlı kolay konfigürasyon yönetiminin yanında, bir uygulama olarak yönetilmesine ve bir hizmet gibi sağlanmasına olanak tanıyan üstün bir uygulama programlama arayüzü sunmaktadır. Bu, bir sanal ortamda ya da bulut ortamında çok katmanlı uygulamaları hızlandırma konusunda, ürünü bir donanım yük dengeleyicisinden daha uygun hale getirmektedir.

“Kültürü, yönetimi, çalışanlarından ötürü ve sanallaştırma, bulut ve yazılım tanımlı veri merkezleri için oyunu tamamıyla değiştiren Stingray ile çalışma fırsatı nedeniyle, Riverbed’e katıldım,” diye konuşan Pancottine şöyle ekledi: “ADC pazarı büyümeyi sürdürürken ve pazarın yapısı değişirken, Riverbed yine, müşterilere bulut ve sanal ihtiyaçları için bir çözüm sağlamak üzere konumlanıyor. Bu birimin başarısını sürdürecek çalışmalara liderlik etmek için sabırsızlanıyorum."

Stingray ürün ailesi hakkında daha fazla bilgi edinmek için ziyaret edin: Stingray Products - Stingray Traffic Manager, Stingray Load Balancer, Stingray Aptimizer, and Stingray Application Firewall | Riverbed.

İlave Kaynaklar
· Facebook
· LinkedIn
· Riverbed Blog
· Riverbed Community
· Twitter (@Riverbed)
· YouTube