SolidWorks'ün sunduğu mekanik tasarım, analiz, çevreci tasarım ve maliyet hesaplama araçları ile Teksan Jeneratör, ürünlerinin kalitesini artırıyor, aynı zamanda piyasaya sürüm süresini kısaltıyor.




İSTANBUL, Türkiye—25 Şubat 2013— DassaultSystèmes(Euronext Paris: #13065, DSY.PA), 3B tasarım yazılımı, 3B Dijital Maket Hazırlama ve Ürün Yaşam döngüsü Yönetimi (PLM) çözümlerinde dünya lideri olan 3DEXPERIENCE Company bugün,Teksan Jenaratör’ün SolidWorks® yazılımlarıyla dünyadaki rekabet gücünü arttırdığını duyurdu.


Tüm dünyada her geçen gün artış gösteren enerjiye olan talep, aynı zamanda enerji üreten şirketler arasında da yoğun rekabete yol açıyor. Dünyada 100'den fazla ülkedeki 15.000'i aşan müşterisi ile jeneratör sektöründe Türkiye’nin en büyük kuruluşlarından olan Teksan Jeneratör, SolidWorks ürünlerini seçerek, dünyanın önde gelen enerji üreticilerinden birisi olma yolunda önemli bir avantaj elde etti.


Tasarım ekipleri arasındaki işbirliğini destekleyerek iş verimliliğini arttırmak; ürün geliştirme, dizayn, test ve piyasaya sürüm süreçlerini kısaltmak ve böylelikle yurt içi ve uluslararası piyasalardaki rekabet gücünü arttırmak isteyen Teksan Jeneratör, bunun için SolidWorks ürünlerini tercih etti. Özellikle kullanım kolaylığı ve sağladığı entegrasyon nedeniyle “SolidWorks’un 3B CAD tasarım, analiz, dokümantasyon ve ürün veri yönetimi yazılımlarını kullanmaya başlayan Teksan Jeneratör, aynı zamanda satış sonrası maliyetlerini azaltmayı da hedefliyor.


Jeneratör üretiminde, jeneratör kabininin içerisindeki ortam sıcaklığı hayati önem taşıyan bir faktördür. Ayrıca egzoz gazı geri basıncı da ürün performansını etkilemektedir. Bu sebeple havalandırma ve gaz akış analizi hesaplamasını “SolidWorks Flow Simulation” ile yaparak büyük oranda maliyet tasarrufu sağlayan Teksan Jeneratör aynı zamanda gerçeğe en yakın değerlerde hesaplamalarını da gerçekleştirerek yenilikçi pek çok ürün geliştiriyor.


Teksan Jeneratör ayrıca “SolidWorks Simulation Professional” ile, üretmekte oldukları jeneratör bileşenlerini, şasi ve kabinlerini analiz ederek montaj yapıyor.“SolidWorks Composer” ile de montaj talimatlarını hazırlayarak web ortamı üzerinden satış kanallarında yayınlıyor.SolidWorks “3B CAD” çözümleri ile Teksan Jeneratör ekibi fikirlerini kolayca ürünlere dönüştürüyor. “SolidWorks EPDM-Ürün Veri Yönetimi” yazılımı ise dosya, parça ve çizimleri kolayca bulma, tasarım bilgisini paylaşma, iş akışında otomasyon sağlama ve üretimin daima doğru sürüm ile çalıştığından emin olma konularında Teksan Jeneratör ekibine büyük destek sağlıyor.


“Tekyaz Teknolojik Yazılımlar A.Ş.” tarafından sunulan SolidWorks ürünleriyle ilgili abonelik hizmetleri de alacak olan Teksan Jeneratör, böylelikle tüm yazılımlarla ilgili ihtiyacı olduğunda canlı çözümlere ulaşabilecek ve bakım gereksinimlerini karşılayabilecek.


###


Teksan Jeneratör Hakkında
Teksan Jeneratör , 1994 yılında kurulmuştur. Yerli imalatçı kimliği, güçleri 0.5 kVA - 3550 kVA arasında değişen jeneratör setleri , her yıl artış gösteren üretim kapasitesi, Türkiye'de 9 adet bölge müdürlüğü ve yetkili satış/servis bayileri ,dünyada 100’ün üzerinde ülkeye ihracatıyla sektörün en güvenilir oyuncularından biridir. Uzman satış sonrası hizmetler ekibi ile müşterilerine 7 gün 24 saat teknik destek vermektedir. Detaylı bilgi için lütfen web sitesini ziyaret edin: Teksan Jeneratör


Tekyaz Hakkında
Tekyaz Teknolojik Yazılımlar A.Ş. SolidWorks yazılımlarının yetkili satıcısı olarak CAD/CAM/CAE sektöründe uzmanlaşmış bir şirkettir. Türkiye genelinde İstanbul başta olmak üzere İzmir, Bursa, Konya ve Ankara illerinde gerçek bölge ofisleri ve çalışanları ile Türkiye’nin dört bir yanında yer alan müşterilerine çoğunluğu mühendis 40’ı aşkın genç kadrosu ile hizmet vermektedir. SolidWorks,SolidWorks Sat, Solidworks Trkiye Distribtr,SolidWorks Eitimleri




Dassault Systèmes Hakkında
3DEXPERIENCE Company, Dassault Systèmes kuruluşlara ve kişilere sürdürülebilir yenilikler yaratmalarını sağlayan sanal evrenler sunar. Şirketin dünya çapında lider çözümleri, ürünlerin tasarlanma, üretilme ve desteklenme biçimini değiştirmektedir. Dassault Systèmes’in işbirliğine yönelik çözümleri, sosyal yeniliklere zemin hazırlayarak sanal dünyanın gerçek dünyayı geliştirme olanaklarını arttırmaktadır. Grup, 140'den fazla ülkede tüm sektörlerden ve her büyüklükten 150.000'i aşkın müşteriye değer sağlamaktadır. Daha fazla bilgi için 3DEXPERIENCE, PLM solutions, 3D CAD and simulation software - Dassault Systèmes adresini ziyaret edin.


CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM ve 3D VIA Dassault Systèmes veya bağlı kuruluşlarının ABD ve diğer ülkelerdeki tescilli ticari markalarıdır. Diğer markalar ve ürün isimleri ilgili sahiplerinin ticari markalarıdır.