Uploadic.Com 1000 İndirme İçin 30$ + %30 Premium Satış + %20 Refferal ve Minumum 10$ ödeme kanıtlı!!


Evet beyler bayanlar Uploadic'in kendisi için devrim bizler için kazançlı bir politika yeniliği yapmış olması sebebi ile konuyu ve başlığı düzenliyorum.

Biliyorsunuz ki Uploadic ufak dosyalar ile yüksek kazançlar elde etmemizi sağlayan bir tablo sunmuştu.Şimdi ise alt yapı iyileştirmeleri yapıp büyük dosyalara abanma kararı aldı buda bizim film,oyun,program gibi büyük dosyalarımızdan yüksek kazançlar elde etmemize yarayacaktır.

Artık 1024mb üstü dosyalardan da yüksek miktarlarda paralar kazanıcaz.Bazı arkadaşlar diğer file hostingler 10$ fazla veya 5$ fazla veriyor diyebilir bende onlara hemen sorarım..

Peki o 5-10$ fazla veren file hosting firmaları aynı zamanda Premium satıştan %30 veriyor mu ? En düşük bakiye ödemesi 10$ mı ve her hafta mı? Bunla da kalmayıp %20'de ref kazançlarınızdan veriyor mu ?
Tabi ki hayır.

Biliyorsunuz ki Uploadic kısa zamanda belirli bir kitleye ulaştı ve ne ödemelerini nede dosya indirimleri sayılarında herhangi bir faso verdi.Tıkır tıkır sayıyor ve günü gününe ödeme yapıyor.


%30 Premium Satışı , Tüm ülkeler için ödeme,%20 reflerinizden kazanç ve her hafta pazartesi günü ödeme!

Bazı arkadaşlar Türkiye neden üçüncü sınıfda yer alıyor diye soruyorlar.Bunun en büyük nedeni Türkiye'den premium satışı yeterli seviyede yapılmadığı içindir.

Desktop Uploader yöntemide bulunan Uploadic.Com bize sağladığı kolaylık sayesinde sürükle bırak yöntemiyle dosyamızı upload edebiliyoruz.

Ödemeleri Pazartesi günleri yapmaktalar ama benim gibi aciliyetinizi belirten bir mail yollarsanız kolaylık sağlayıp ödemenizi yolluyorlar.

Bir çok upload hosting sitesinden remote upload özelliğide mevcuttur.

Aynı zamanda internet download manager (idm) desteğide bulunmaktadır.

Link leech desteği bulunmaktadır popüler file hostinglerden premium gibi download yapabilirsiniz ve hesabınıza dosyaları geçirebilirsiniz.

Bir Türk markası olan Uploadic'den dilediğiniz saat e-mail aracılığı ile destek alabilirsiniz.

Her türlü sorununuzda %100 sonuç odaklı çözümler üreten Uploadic ekibi yenilikler yaptıkça yine bu konu başlığından duyurular yapacağım.

Uploadic Yenilikleri Neler ?

Küçük dosyalarla kazanç politikasını değiştirip yüksek dosyalarada yüksek miktarlarda ödeme kararı aldı ve fiyatlarını tavan yaptı.

Alt yapı iyileştirmesi yapıp hız ve hizmet kalitesini yükseltti.

Tasarımını değiştirip yeni bir imaj yarattı.

%5 olan ref kazancını %20'ye yükseltti.

1024mb ve üstü dosyalara yüksek meblağlarda kazanç imkanı sundu.


Hangi ülkeye ve dosya boyutuna ne kadar veriyor bakalım





İlk Ödemesi:



Extra kazanç nasıl sağlarız?

Sitenizden veya referans linklerinizle yaptığınız her premium account satışınızdan %30 komisyon alıyorsunuz.

Alt bağlantılarınız yani referallerinizden üye olanların kazandığı paradan %20 komisyon alıyorsunuz.

Hesabınızdaki para 10$ bakiye olduğunda ödeme talebinde bulunabiliyorsunuz.

************************************************** ****

(Refimden Üye Olursanız sevinirim)
Benim refimle üye olmak için : Uploadic.com - Easy way to share your files


Arkadaşlar sorularınız olursa yöneltebilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım fakat kendinizde çözümler ve taktikler geliştirmelisiniz.Gün boyunca pm cevap veremem buna zamanım yok elimden geldiğince gelen soruların yoğunluğuna göre toplu cevaplandırma yapabilirim.
Hade kolay gelsin