SlashMySearch internette yaptığınız aramalara karşılık size para ödeyen bir site. Hergün arama motorlarını ne kadar çok kullandığımızı düşünürsek SlashMySearch gerçekten ilgi çekici bir fikir. Zaten AGLOCO hakkındaki yazılarımda da geleceğin internet iş modelinin, gelirin kullanıcılarla paylaşımı üzerine olacağını belirtmiştim. SlashMySearch size arama başına ödeme yapmıyor, ödeme "zaman" ile ölçülüyor. Yani her arama yaptığınızda hesabınıza para eklenmeyecek. SlashMySearch sitesinde yapacağınız aktiviteler belli aralıklarla (saatte 3-4 kez) sistem tarafından kontrol edilecek ve bu aktiviteler üzerinden kazandığınız miktar anında hesabınıza eklenecek. Bu aktiviteler aramanın (web, resim, video, eBay, Amazon) yanısıra SlashMySearch'ın kendi sayfalarını gezmeyi de içeriyor. Herhangi bir download gerektirmeyen ve katılmanın tamamen ücretsiz olduğu SlashMySearch size saat başı 0.25 dolar ödemeyi vaadediyor (yani hiçbir alt üyeniz olmadan ayda max. 180$) Bunun yanısıra 1.dereceden alt seviyedeki arkadaşlarızın sitede geçirdiği her saat için 0.15 dolar (10 arkadaşınız varsayımıyla ayda max. 1080$) , 3.seviyedeki alt üyeleriniz için de 0.05 dolar ödeyecek (100 kişi varsayımıyla 720$) Gördüğünüz gibi ayda toplam 1980$'lık bir kazanç mümkün. Ama gerçekçi olalım. Herkes 24 saat internette kalmayacağına göre günde 3-4 saat bu sitede gezme ile de para kazanılabilir. Bu da elle tutulur bir para demek. Tabi alt üye sayınızın artmasıyla bu miktar artacak. Bence denemeye değer görünüyor. SlashMySearch'a üye olduktan sonra size ait bir sayfanız olacak. Bu sayfayı internet tarayıcınızın Giriş sayfası haline getirin ve aramalarınızı onunla yapın. Her arama yaptığınızda sisteme giriş yapmanız gerekmeyecek, sayfanın altında yeşil bir ışık göreceksiniz. Bu ışık SlashMySearch'in sizi doğru bir şekilde izlediğini gösterir. Eğer bu ışık sönmüşse üyelik bilgileriniz ile tekrar giriş yapın. Hesabınız 50$ olunca ödeme alabiliyorsunuz. Desteklenen ödeme şekilleri Paypal, E-Gold ve çek. Alt üye sayısı ile ilgili herhangi bir sınırlama yok ve alt üye olmanız halinde hiçbir kayba uğramıyorsunuz. İlk ödemenizi almanız 2 ayı bulabiliyor (Bu süre içinde SlashMySearch reklamverenlerden parayı alıyor) Ancak daha sonra her ay düzenli bir şekilde ödeme alacaksınız. Unutmayın tek yapmanız gereken kendi üye sayfanızı (aşağıdaki referral linki gibi) giriş sayfası yapmanız ve arama yapmak için SlashMySearch'ü kullanmanız.

http://www.slashmysearch.com/earn/id/20423 <<< Üyelik için tıklayınız >>>

ŞİMDİ SİZİN YERİNİZE BÜTÜN İŞİ YAPACAK PROGRAMI İNDİRELİM VE KAZANMAYA BAŞLAYALIM:
Aşağıdaki Linki tıklayın, programı bilgisayarınıza kaydedin ve install ile yükleyin. (Programı bilgisayarınıza yükledikten sonra install için sayfa açılmaz ise masa üstüne simge gelmiştir. Bu install simgesini çift tıklayarak açın ve NEXT yada OK butonlarını tıklayarak yükleyin.)

http://www.ougo.com/setup.exe

Program yüklendikten sonra internet explorer’e benzeyen ve en üstte sol tarafta OUGO Browser yazan bir sayfa açılacak. Bu çalıştıracağımız programın oluyor. Bu sayfayı masa üstünüze gelen Ougo Browser simgesini çift tıklayarak ta açabilirsiniz. Şimdi bu programı (OUGO Browser) çift tıklayarak açın. Şimdi sırası ile Tools/Developers/Analyst/Act/Setup (bu menüler alt alta açılıyor)butonlarını tıklayın. Sol alt taraftaki APPEND butonunu tıklayın. Set 1 yazın ve OK butonunu tıklayın. Burada şimdi sağ tarftaki pencereye Word dosyasına kopyaladığınız adresi (SlashMySearch) 6 defa alt alta yazın veya kopyalayın.
(örnek: http://www.slashmysearch.com/earn/jrox.php?id=SİZİN ID)
OK butonunu tıklayarak işlemi bitirin.
Şimdi Tools/Developers/Analyst/Act/Set 1 butonlarını sırası ile tıklayın. Bu şekilde program otomatik olarak başlayacaktır.
Navigation butonunu tıklayarak, her seferde açılacak olan pencere sayısını (four yada six) seçiniz.
Ayrıca Tools butonunu tıkladığınızda açılan menüde Allow Files Downloading şıkkı işaretli olmasın. Eğer işaretli ise üzerine bir defa tıklayarak bu işareti kaldırabilirsiniz. Pencereler birlikte açılacak ve bu arada sizin kazancınızda açılacak pencere sayısına göre katlanacaktır. OUGO Browser Programını artık minimum duruma getirebilirsiniz. Program, ekran arkasında sizi rahatsız etmeden çalışacaktır. Program belirli bir süre çalıştıktan sonra istediğiniz zaman (SlashMySearch) internet sayfasına giderek ne kadar kazandığınızı kontrol edebilirsiniz. Günlük kazancınızın arttığını görmek hoşunuza gidecektir.

Bunun için SlashMySearch giriş sayfasına http://www.slashmysearch.com/earn tıklayarak, LOGIN bölümüne Nick ve Şifrenizi yazın. Login butonunu tıklayarak giriş yapın. Burada şimdiye kadar tam olarak ne kadar kazandığınızı görebilirsiniz. Ayrıca Referrals butonunu tıkladığınızda sizin ID numaranız üzerinden üye olanlarıda görebilirsiniz.
Özellikle dikkat etmeniz gereken şey: Herzaman ne kadar kazandığınıza bakmak icin SlashMySearch sayfasına girmeden önce OUGO Browser programını tamamen kapatın!!!

Bilgisayarınızı her yeni başlattığınızda tekrar Tools/Developers/Analyst/Act/Set 1 ile programı da başlatmalı ve Navigation butonu ile de açılacak pencere sayısını belirlemelisiniz.
Bazen bütün pencereler boş olarak görülebilir. Bunu gidermek için iki seçeneğiniz var.
daha sonra programını tekrar açarak
bilgisayarınızı kapatıp tekrar açarak
Bu şekilde problemi rahatlıkla çözebilirsiniz.
Programın internette her bir sayfa açışı, sizin para kazanmanız anlamına gelir.
Her türlü yardım talepleriniz için lütfen email atınız.
Önemli Açıklama: Buradan almış olduğunuz ID numarası ile programı çalıştırdığınızda yetişkinlere yönelik sayfalar da açılacaktır. Tabiki erotik sayfaların açılması size onlarca kat daha fazla kazandıracaktır. Bu yüzden bırakın Program minimum durumda ekran arkasında çalışsın.
not: Bizzat kendim denedim program sürekli çalıştığında günlük 10 dolar hesabıma geçtiği oldu,vakitsizlikten programı çok fazla çalıştıramadım,limitimin dolmasını bekliyorum, ki çekimi isteyeyim. İlk çekiniz 2 ay içerisinde gelecektir. Ancak bundan sonraki kazançlarınız aylık zaman dilimlerinde gelecektir. Bu programı gün içerisinde ne kadar süre çalıştırırsanız O kadar çok kazanırsınız. Hatta Akşamları siz uyurken bilgisayarınızı ve Programı çalışır vaziyette bırakırsanız. Bilgisayarınız sizin yerinize para kazanmaya devam eder.
İyi Eğlenceler ve Başarılar
http://www.slashmysearch.com/earn/id/20423 <<< Üyelik için tıklayınız >>>

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BU SİTENİN DIŞINDA BİRDE YAKIN ZAMANDA YAYINA GİRECEK VE İNTERNETEN YAPTIĞIM ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA SIKI BİR SİTE BENCE BUNUDA DENEYEBİLİRSİNİZ BU SAYFADA YAZDIĞIM AÇIKLAMALARI OKUDUKTAN SONRA BELİRTTİĞİM LİNKLERE TIKLAYARAK ÜYE OLMANIZI ÖNERİRİM


Hepimiz Internet'te dönen paranın ve bu paranın her geçen dakika birilerini daha da zengin ettiğinin farkındayız. İsim vermek gerekirse YouTube, Google, MySpace, eBay gibi firmalar... Bizim gibi sıradan internet kullanıcılarının eline geçen ise bir hiç. İşte bu yüzden AGLOCO’YA katılmak çok akıllıca. Çünkü AGLOCO'nun tek amacı Internet kullanıcıları tarafından yaratılan bu maddi değerin tekrar onlara dönmesi. Peki ama nasıl? İşin en güzel tarafı da bu. Hiçbir ekstra efor, gayret sarfetmeden aynı şekilde Internet'te surf yapmaya devam ederek..Tek yapmamız gereken Internet tarayımıcızın altına yerleşen bir viewbar (yani ufak reklamları gösteren küçük bir ekran) download etmek ve ayda yalnızca 5 saat çalıştırmak. Yalnızca 5 saat. Bu viewbar henüz download edilemiyor ancak beta aşamasında ve download için hazır hale gelene kadar üye toplamaya başlayabilirsiniz. Böylece hiç zaman kaybetmemiş olursunuz.Özetlemek gerekirse AGLOCO, 1999'da kurulan ve 10 milyon üyeye ulaşan, kullanıcılarına 120 milyon dolar gibi bir meblağ ödemiş AllAdvantage adlı firmanın devamı niteliğinde ortaya çıkan bir firma. Ve bu firma bizlere yani Internet'in gerçek sahiplerine Internet pastasından birer dilim öneriyor. Tek yapmamız gereken AGLOCO 'nun açılımında olduğu gibi "A Global Community" oluşturmak. Kimbilir belki yeni Google karşımızda duruyor.Bu son derece yeni gelişmeden zamanında yararlanmak ve yeni üyeler kazandırmak için acele etmemiz gerekiyor. olmak için BURAYA tıklayın. Ama önce AGLOCO’NIN sizlere önerdiği fırsat hakkında bilgi sahibi olmak için BURAYA tıklamanızı öneriyorum. Üye olduktan sonra aktivasyon e-maili alacaksınız. E-maildeki linke tıkladıktan sonra artık siz de AGLOCO dünyasındasınız ve hiç vakit kaybetmeden yeni üyeler kazandırmaya başlayabilirsiniz. Kazandırdığınız her üyenin Internet'te surf yapması size de para kazandıracak..

http://www.agloco.com/r/BBBW5249 (Üyelik için tıklayın )



AGLOCO ile ilgili en geniş Türkçe bilgi kaynağına hoş geldiniz. Henüz AGLOCO'ya üye olmadıysanız aşağıdaki linklerden herhangi birine tıklayıp üye olabilir, sitemizi dolaşıp AGLOCO ile ilgili gerçekleri keşfedebilirsiniz..

Hayal edin..
Milyonlarca internet kullanıcısına hakkettikleri payı verecek devrimsel nitelikteki bir iş fırsatı.
Hayal edin..
İşiniz, en hareketli en çabuk büyüyen endüstri olan sosyal toplulukların içinde yerini almış durumda.
Hayal edin..
İşiniz, zeki ve konusunda uzman olan büyük bir Yönetim Takımı'nın desteği ve güvencesi altında.
Hayal edin..
Hiçbir masrafınız olmaksızın -5 alt seviyeli bir üyelik sistemi ile- size bu işi büyütmeniz ve para kazanmanız için bir fırsat veriliyor. Üstelik bu şirketin halka açılması söz konusu. Tek yatırımınız harcadığınız zaman ve çaba.
Hayal edin..
Diğer tüm üyelerle birlikte sizin de kurucu üyesi olduğunuz bir şirketi büyütmek. Ve bu şirketin Fortune 500, Wall Street ve Nasdaq'daki "Büyük Oyuncularla ortaklık potansiyelinin olması.
Hayal edin..
Internet tarihinde ilk kez, bir internet kullanıcısı olarak sizin "İnternetin Sahibi Olma" fırsatınız var.
Ve şimdi hayal edin..
The only game in town sizsiniz(yani bu işte rakibiniz yok). Faaliyet alanınız ise tüm dünya. Hep hayal ettiğimiz ve umduğumuz birşey yakında gerçeğe dönüşüyor. Ve ben de sizi internet tarihinde yeni bir sayfa açmak için

AGLOCO ‘YAdavet etmenin keyfini yaşıyorum.
Newton'ın birinci yasası yani eylemsizlik ilkesi der ki: Herhangi bir cisim üzerine bir kuvvet etki etmiyorsa, cisim durumunu değiştirmez. Duruyorsa durur, hareket ediyorsa hareketine bir doğru boyunca devam eder. İşte AGLOCO ile internette yarattığımız etki de buna benziyor. Artık ne sıradan internet kullanıcısı ne de büyük internet şirketleri için hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Tüm AGLOCO kurucu üyesi olan arkadaşlarıma:
Devam edin, AGLOCO'yu büyütün ve durmayın. Hızınızı kesmeyin. BİRLİKTE olduktan sonra her şeyi başarabiliriz.



NOT: AGLOCO BARIN ÇIKIŞ TARİHİ EN SON : 16/04/2007 DOWNLOAD EDEBİLİRSİNİZ

http://www.agloco.com/r/BBBW5249 <——- (Üyelik için tıklayın )





detaylı bilgi almak için mail adresim heloti@mynet.com



http://heloti.sitemynet.com