Şirket İçi Müşteriler Şimdi Infor Şirket Bulutu’na Doğrudan Geçiş Yapabilir

70 binin üzerinde müşteriye hizmet veren lider ticari uygulama yazılımı sağlayıcısı Infor, şirket içi uygulamalardan Infor Şirket Bulutu’na geçiş yapmak için basit ve öngörülebilir bir yol olan Upgrade X ürününü bugün kamuoyuna sundu.

‘Şirket içi’ ile ‘bulut’ karşılaşmasına yönelik birbirinden ayrı ürünleri olan birçok yazılım şirketinin aksine, Infor Upgrade X, müşterilerin mevcut yatırımlarını Infor10X hızıyla buluta taşımalarına olanak sağlıyor.

Müşteriler, daha derin analiz ve daha basit bir entegrasyon için, uyarlamalardan kurtulmalarını sağlayan muhteşem kullanıcı etkileşim deneyimlerinden ve daha derin endüstri fonksiyonundan yararlanmaya hemen başlayacaklar.

UpgradeX ile müşteriler mevcut şirket içi çözümlerini uygulamanın bulut içerisindeki 10x-etkin versiyonuna taşıyarak, maliyet ve riski azaltırken şirket içi yerleştirmelerden kaynaklanan arızaları da en aza indirgemiş olacaklar. Infor, uygulamayı müşteriler için yönetirken, sürekli ve öngörülebilir destek, eğitim, son versiyon güncellemesi ve raporlama araçları da sağlayacak.

Infor Başkanı Stephan Scholl, “Günümüzde ticaret son derece hızlı ilerliyor; altı, sekiz, on yıl öncesinde kalmış yazılımları kullanan şirketler, bu hıza yetişmek için çabalıyor ve kendilerini riske atıyor” diyor. , “Bugün Infor, şirketlerin büyümesine yardımcı olan sosyal, mobil, bulut ve analitik araçlara sahip, bu sebeple şirketlerin eski şirket içi yerleştirmelerinden, bakım, destek ve güncelleme işlerini Infor’un yürüteceği, bulut içerisindeki modern uygulamalara hızlıca ve maliyet etkin bir şekilde geçiş yapmalarını sağlayan UpgradeX programını yarattık.” diye açıklıyor.

Bunun yanı sıra, sağlam fonksiyonelliğe sahip derin mikro-dikey beceriler, UpgradeX’de yerleşik bir biçimde hazır bulunuyor ve şirketlerin güncelleme yollarını sekteye uğratmadan sistemlere adapte olmalarını sağlıyor.

Şirket içi müşterileri, verilerini buluta taşımak için tek seferlik ve mütevazı bir kurulum ücreti ödeyerek öngörülebilir aboneliğe geçebiliyor. Upgrade X şimdi Infor LN, Infor M3, Infor Lawson, Infor SyteLine ve Infor EAM için mevcut