5677.jpg

Günümüzün gelişmiş teknolojisi sayesinde çok modern bir şekilde ve teknolojik imkanlardan yararlanılarak acente hizmetleri veren; Eda Turizm Firması, İstanbul umre seyahatleri gerçekleştirilmesi noktasında da İstanbullu vatandaşlara hizmet vermektedir. Tüm zorlukları aşarak en iyi çözümler ile birlikte umre paketleri sunan firma, kaliteli bir hizmet anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına çözüm oluşturmaktadır. Firma paketler kapsamında ulaşım noktasında hava yollarını tercih ettiği gibi kutsal topraklardaki en modern otellerde konaklama sağlamaktadır.

Her Geçen Gün Artan İstanbul Umre Ziyaretleri

İstanbul, 20 milyona yakın nüfusuyla birlikte her yıl daha fazla İstanbul umre ziyareti yapmak isteyen kişi için acente hizmeti verilmesi gereken bir kenttir. Bu noktada tur acentesi olarak en nitelikli umre seyahatlerini sağlayan Eda Turizm firması, Türkiye'nin en nitelikli firmalar arasında yer almaktadır. Bu sayede her bütçeye uygun bir şekilde hazırlamış olduğu paketleriyle özellikle grup müşteriler için de avantajlı umre seyahatleri oluşturulmaktadır.

Farklı Kategorilerde İstanbul Umre Paketleri

İstanbul gibi büyük bir kentte yaşayan insanlar arasında farklı bütçelere sahip olan kişiler ekonomik durumlarına uygun olarak İstanbul umre paketleri içerisinde rahatlıkla seçim yapabilirler. Profesyonel bir hizmet kalitesi ile hazırlanmış olan bahar paketleri, lüks paketler, yaz paketleri ve Ramazan umre paketleri gibi alternatifler bulunmaktadır. Bu paketlerde istenildiği şekilde konforlu eklentiler yapılması ile birlikte seçim için edaturizm.com.tr web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.