İddialı Sualtı Yönetimi Oyunu “Ocean Tower” Dünya Çapında Eşzamanlı Olarak iOSve Android Cihazlarda Oynanmaya Başlandı
Mobil oyunlar şirketi olan flaregames GmbH, bugün stüdyonunstratejik yönetim oyunu Ocean Tower'ın piyasaya çıkış tarihini duyurdu.Ocean Tower 31 Mayıs 2012 tarihinde, AppStore, Google-Play ve diğer Androidpiyasalarına girdi.Oyun ücretsiz ve oynanabilirliği geliştiren uygulama içialımları destekliyor.

Oyuncular Ocean Tower’da, okyanustaki devasa bir binanınyöneticisi rolünü üstleniyor.Kuleyi adım adım, kat kat inşa ediyorlar.Oyuncuların binada yaşayacak yeni kişiler bulmaları ve onlara mağazalar,eğlence ve eğitim fırsatları sağlaması gerekli.Kısacası, kuleyidenizin ortasındaki tamamen işlevsel, yaşanabilir bir habitat halinegetirmeliler.Oyuncuların yaşayanları mutlu etmek için kuleyi dikkatleplanlamaları ve sürekli geliştirmeleri gerekiyor.

“Ocean Tower en başından itibaren gerçekten iddialı birkonseptti,” diye belirten flaregames Teknik Direktörü Matthias Schindlersözlerine şöyle devam etti: “Sürdürülebilirlik meselesine oyunlarda pek rastlanmıyor.Nihayet planımız işe yaradı:Ocean Tower büyük bireğlence sunuyor."

Resmi Web Sitesi:www.ocean-tower.com
Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=QmrLDByh1KE
Basın kitini indirme:http://dl.dropbox.com/u/60983684/OCEAN%20TOWER%20EPK.zip
itunes Linki: http://itunes.apple.com/tr/app/ocean-tower-free-management/id503545905
Google play Linki: market://details?id=com.flaregames.oceantower





ÖĞRENMESİ KOLAY AMA KARMAŞIK
Oyuncular oyunu hızla öğrenip, haftalarboyu oynuyorlar.Aşama aşama yayınlanacak daha fazla yeniiş, enerji santralleri ve diğer eğlenceli eklentilerle, her zaman yapacak birşeyler var.

PLANLAMA VE VERİMLİLİK
Kuleyi kat kat, hem yukarıya hem de denizinderinliklerine doğru aşağıya genişletirken, sistemlerinizin getirisine veverimliliğine dikkat edin.


SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
Yurttaşlarınızın eğlence, beslenme ve diğerihtiyaçlarını karşılayın.Kısıtlı alanla çalışın ve Ocean Tower’a güçsağlamak için, rüzgar, akıntı ve güneş gibi doğal kaynaklardan yararlanın.



ÜCRETSİZ VE ADİL
Ocean Tower AppStore ve Google play dahilAndroid piyasalarında ücretsiz olarak bulunabilir.Oyun, uygulama içialımları destekliyor ve oyuncular oyunu hızlandırabiliyor.Elbette oyun hayatboyu ücretsiz olarak oynanabilir.

TUTKUYLA YAPILDI
Ocean Tower, bir Alman mobil oyunlarstüdyosu olan flaregames’in ilk oyunu.flaregames'te deneyimli oyun geliştiriciler akıllıtelefonlar ve tabletler için harikulade oyunlar geliştirmek üzere gençyeteneklerle birlikte çalışıyor.Daha fazla bilgi edinmek için şirketin blogunu ziyaret edin.