Periodent | Diş Teli - İnvisalign - Ortodondist

Ağız ve diş sağlığı kliniği Periodent olarak İstanbul'da Tarihi Yarımada bölgesi olan Fatih ilçesinde kliniğimizde sizlere hizmet sunmaktayız. Kliniğimizde bulunan hekim arkadaşlarımız, tüm ağız ve diş sağlığı branşlarında uzman olup deneyim sahibi olarak sizlere kaliteli diş sağlığı hizmeti sunmaktadır.


Diş Teli Fiyatları

Çene ve diş yapısında genetik veya dış etkenlerden dolayı meydana gelen bozuklukların tedavi edilmesi için en etkili yöntemlerden birisi diş teli kullanımıdır. Diş teli fiyatlarını etkileyen birçok etken bulunmaktadır. Diş teli fiyatlarını etkileyen başlıca etkenler ise;

Hastanın diş ve çene yapısının bozukluğunun ihtiyacına göre,
Ayrık dişlerin ne kadar ayrık olduğu,
Diş bozukluğuyla birlikte çene iskeletinde oluşan hasar,
Diş telinde kullanılan malzemenin marka ve kalitesi,
Türk Diş Hekimleri Derneği taban fiyat uygulaması,
Diş teli malzemelerini etkileyen döviz kuru,

Gibi etkenler diş teli fiyatları konusunda başlıca etkileyen faktörlerdir.



İnvisalign Fiyatları

İnvisalign, dijital ortamda üretilen ve şeffaf olarak diş ve çene yapısı bozukluklarını tedavi amaçlı kullanılan bir yöntemdir. İnvisalign şeffaf plak tedavisi, tel kullanılmadan daha estetik görünüm ile diş ve çene yapısı tedavisinde son yıllarda oldukça popüler hale gelen bir tedavi yöntemi olarak diş sağlığı kliniğimizde yapılmaktadır.

İnvisalign fiyatları güncel döviz kurlarına göre değişiklik gösterse de yeni bir teknoloji ve tedavi yöntemi olmasından dolayı 2021 yılı itibariyle 2000 ile 5000 dolar arasında fiyat değişikliği olmaktadır. İnvisalign tedavisi ve fiyat bilgisi hakkında detaylı bilgilere web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Her iki tedaviyi de ortodondist hekimler muayenesi altında gerçekleştirmekteyiz.