Panduit, Operasyonel Ölçümlere Kapsamlı Bir GörünürlükSağlayan Gelişmiş Bilgi Panelleri ve Raporlarla Veri Merkezi Altyapı Yönetimi(DCIM) Çözümünü Geliştiriyor

Panduit, veri merkezi altyapı yönetimi (DCIM)çözümünün kapsamını genişleten “Physical Infrastructure Manager™ (PIM™) YazılımPlatformu 4.4 Sürümü” nün kullanıma sunulduğunu duyurdu. “PanView iQ™ (PViQ™)”Sistem Donanımı ve endüstri standardında belirli üçüncü taraf bazı “3rd PartyDCIM” cihazlarıyla birlikte çalışan PIM™ Yazılım Platformu, veri merkezi vekuruluş genelinde bağlantı, güç kullanımı, varlık envanter izleme vekullanımının yerinde veya uzaktan, ve de sürekli görünürlüğünü sağlar.

“Panduit’in PIM™ YazılımPlatformu”, veri merkezi uzmanlarına, gelişmiş personel verimliliğinin yanısıra tüm veri merkezinin varlıklarında envanterini, bunların bağlantıları,konumları ve ilişkileri de dahil olmak üzere görünürlük sağlayan kapsamlı birDCIM çözümüdür. PIM™ çözümleri, IT ve veri merkezi yönetimine fiziksel verimerkezi varlıklarını envanterini bulma, görselleştirme, modelleme, denetleme,raporlama ve yönetmenin yanı sıra, yeni varlık envanter konuşlandırma vegeleceğe yönelik büyüme kapasitesini planlama olanağı da tanır. Ayrıca, PIM™çözümleri enerji maliyetlerini denetlemeye, riskleri azaltmaya ve operasyonelverimliliği artırmaya yardımcı olur.

“PIM™ Yazılım Platformu4.4 Sürümü”, yeni PIM™ Gelişmiş Bilgi Panelleri ve Raporlar Modülü'nü içerir.Bu modül, bir dizi önceden tanımlanmış bilgi paneli ve rapor aracılığıyla güç,alan, bağlantı ve varlık envanter izleme gibi veri merkezinin yönetimindekritik önem taşıyan parametreleri de içeren operasyonel ölçümlerin kapsamlıgörünürlüğünü sağlar. Panduit Akıllı Çözümler Bölümü Başkan Yardımcısı AlexGordy “Bu geliştirmelerle, PIM™ kullanıcıları göstergeler, grafikler vekadranlar gibi çok çeşitli bir dizi veri görselleştirme bileşenini kullanaraközel bilgi panelleri ve raporlar tanımlayabilirler" diyor. “Bu modül, verikümesini gerektiği gibi daraltmak veya yalıtmak için verileri gerçek zamanlıolarak filtreliyor ve veri merkezi yöneticilerinin etkili bir karar alma süreciiçin veri merkezi ve kurumsal IT varlıkları envanteri üzerindeki zenginbilgilere anında erişmelerine, bunları analiz etmelerine ve ayrıntılarınıgörmelerine olanak tanıyor.”

Yenilikçi globalşirketler, fiziksel altyapılarını Panduit’in DCIM çözümünü kullanarakyönetiyorlar. Cabela'nın Kurumsal Teknoloji Merkezi Yöneticisi Tom Dorwant,“Cabela’da biz, perakende mağazalarımızda 1. katman fiziksel altyapıyagörünürlük kazandırmak, ağ bağlantılı varlıkları envanteri yönetmek, uzaktantaşıma, ekleme ve değiştirme işlemlerini kolaylaştırmak için Panduit’in PIM™yazılımını kullanıyoruz” diyor.

PIM™ yazılım çözümününavantajları arasında, bakımı güncellemesi çok zaman alan ve hızla güncelliğiniyitiren elektronik tabloların ve manuel varlık envanter izleme süreçlerininortadan kaldırılması sayılabilir. PIM™ Yazılım Platformu güç çözümü, verimerkezi içinde ve kuruluş kurum genelinde güç ölçümüne ve sıcaklık ve nemdüzeylerinin eşiklerini izlemeye olanak tanır. PIM™ bağlantı çözümleri, ağbağlantısındaki değişiklikleri otomatik olarak yakalar, kaydeder ve neredeysegerçek zamanlı olarak bunların grafik görüntüsünü sağlar.

PIM™ Yazılım Platformu,güvenli, enerji açısından verimli, her zaman açık, gerçek zamanlı veri vehizmet teslimini desteklemek üzere kritik sistemleri düzenleyerek ve uyumluhale getirerek, yeni nesil sistem tümleştirmesi ve risk yönetimini bünyesindebarındıran Panduit’in Unified Physical InfrastructureSM (UPI)tabanlı Akıllı Veri Merkezi Çözümlerinin bir parçasıdır. Panduit’in Akıllı VeriMerkezi Çözümlerinin en önemli dayanak noktaları arasında Veri MerkeziDanışmanlık Hizmetleri, Enerji Açısından Verimli Kabinetler, ÖncedenYapılandırılmış (Pre-Configured) Altyapılar, Yüksek Hızlı Veri İletimi destekliBakır ve Fiber Kablo Sistemleri, Akıllı PIM™ Yazılımı ve PViQ™ Sistem Donanımısayılabilir.

PIM™ YazılımPlatformu'nun sağladığı gerçek zamanlı bilgilerin, veri merkezinde ve kurumgenelinde nasıl operasyon ve enerji verimlilikleri sağlayabildiğini öğrenmekiçin www.panduit.com/pimadresini ziyaret edebilirsiniz.