2 sonuçtan 1 ile 2 arası
  1. #1
    Acemi Üye Array
    Üyelik tarihi
    Apr 2020
    Mesajlar
    7
    İtibar Gücü
    0

    Yeni Nesil Taşımacılık: Kaplanlar Nakliyat

    Günümüzde pek çok nakliyat firması bulunuyor. Bunlardan bazıları işini çok iyi yaparken bazıları çok iyi yapmayabilir. Bu firmalardan birisi olan Kaplanlar Nakliyat, müşterisine özen gösteren kaliteli bir firma olarak yer almakta. Avcılar evden eve nakliyat gibi pek çok nakliye hizmetini bünyesinde bulunduran firmamızda tecrübeli personeller çalışıyor. Nakliyat firmamızın sunduğu hizmetlerden birisi ev ve ofis taşımacılığı. Hem bireysel alanda hem de kurumsal alanda hizmet sunan Kaplanlar Nakliyat, müşterisinin her bir eşyasını özenle taşıyarak yeni binaya yerleştiriyor. Bir diğer hizmetimiz firma yük nakliyesi olmakta. Birçok firma yük nakliyesi ile uğraşabilir. Bu konuda da müşterilerimize en iyi desteği sunuyoruz.
    İster Beylikdüzü evden eve nakliyat olsun ister farklı bir hizmet olsun her hizmette kaliteden ve profesyonellikten ödün vermiyoruz. Sunduğumuz bir diğer hizmet eşya depolama hizmeti olarak yer alıyor. Eğer evi taşımadan önce veya farklı sebeplerden dolayı eşya depolama hizmetine ihtiyacınız var ise bu hizmeti karşılıyoruz.

    Neden Kaplanlar Nakliyat?
    Firmamızın pek çok ayrıcalığı bulunuyor. Bunlardan birisi teknolojiden en iyi şekilde yararlanıyor oluşu. Örneğin firmamızın kullandığı teknolojilerden birisi asansörlü taşıma sistemi. Eğer müşterinin binası üst katlarda yer alıyor ise dışarıdan asansörlü bir şekilde taşıma büyük bir zaman tasarrufu demek. Büyükçekmece evden eve nakliyat olarak sunduğumuz bu hizmetin sağladığı bir diğer avantaj uzman ekibin bu işi yapıyor olması. Güler yüzlü, samimi bir dostluk içerisinde sunulan bu hizmet, kibar personellerimiz sayesinde müşteriyi memnun etmeyi başarıyor. Bunun yanı sıra bu konuda eğitim almış usta şoförler binadan binaya nakliyat işini özenle ve düzgün bir şekilde yapıyor. Sigortalı taşımacılık, geniş araç filosu ve ambalaj paketleme gibi daha birçok avantaj firmamızda müşteriler ile buluşuyor.
    Konu tr011 tarafından (13-09-2021 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.

  2. #2
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    Nov 2020
    Mesajlar
    79
    İtibar Gücü
    4
    Başvurduğum nakliyat firması yüzünden beyaz eşyalarım zarar gördü ve günlerdir işinin ehli bir beyaz eşya tamircisi arıyorum. Bir daha taşınırsam bu sefer sizden hizmet alacağım sanırım . Umarım işinizin hakkını veriyorsunuzdur.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Benzer Konular

  1. Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 23-10-2020, 14:56
  2. in|App ile Yeni Nesil Mesajlaşma
    By pcworld in forum Teknoloji
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 27-02-2014, 14:29
  3. DFI YENI NESIL ANAKART
    By bababurakk in forum Donanım Haberleri (Portal Haberleri)
    Cevaplar: 0
    Son Mesaj: 06-04-2007, 00:18
  4. Yeni nesil soğutucular...
    By mosmanm in forum Donanım Haberleri (Portal Haberleri)
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 17-08-2005, 22:03

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Donanım forumu - Byte Hesaplayıcı - Notebook tamir Beşiktaş - beşiktaş bilgisayar servisi - beşiktaş bilgisayar servis - beşiktaş notebook servisi - beşiktaş servis - Beşiktaş Kamera Kurulumu -
 

SEO by vBSEO 3.6.0 RC 2